23948sdkhjf

Solid vækst gennem de sidste 4 år

På baggrund af et meget tæt samarbejde med Danmarks største grossist til autobranchen, FTZ, har vi gennem de sidste 4 år grundlagt solid vækst.

Vi betragter ikke vores relation som et traditionelt leverandør-grossist-forhold – men mere som et gensidigt velfunderet samarbejde til glæde og gavn i begge lejre.

Vores samarbejde er strikket sammen på den måde, at FTZ varetager den primære kontakt til slutkunderne (værkstederne), imens vi sørger for at være produktnørderne, der sidder inde med al nødvendig teknisk viden om vores produkter. (I skrev bl.a. en artikel om værdien af vores produktviden i jeres sommermagasin den 29. juni, hvor 2 af vores meget vigtige produkteksperter blev fremhævet).

Når behovet for teknisk bistand opstår ude hos kunderne, træder vores salgsteknikere til og kan i samarbejde med FTZ konsulenterne sørge for, at det er de rette produkter, som kunderne ender op med. Dette foregår både ude hos kunderne – samt i vores 2 showrooms i hhv. Brørup og Glostrup.

Fordelene i samarbejdet er indlysende for begge parter:

  • FTZ konsulenterne behøver ikke at være tekniske eksperter udi vores produkter. De kan altid trække på vores viden.
  • Vi er repræsenteret i det ganske land via FTZ’s mange salgskonsulenter, som har en tæt kontakt til deres kunder.
  • Vi kan fokusere på kontakten til vores mange leverandører, så vi sikrer de bedste vilkår, produkter og priser til de danske slutkunder.
  • FTZ kan drage nytte af vores produktfokus, så de vedblivende kan tilbyde deres kunder de rette varer – og de varer, som matcher markedets udvikling.

Helt overordnet kan man sige, at FTZ kan fokusere på at vedligeholde den meget vigtige kundekontakt – og vi kan fokusere på produktviden, produktudvikling og leverandørkontakt.

Baseret på den vækst, vi har skabt igennem de sidste 4 år, er vi ikke et sekund i tvivl om, at det er den helt rette konstellation for os.

Vi opnår herved en landsdækkende repræsentation via FTZ sælgerne, som slutkunderne i forvejen har et tæt og loyalt forhold til. Og vi kan have fuldt fokus på teknisk rådgivning og produkter.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078