23948sdkhjf

Ajour med den danske autobranche

Nyt om Alm. Brand, GoMore og DriveNow.

Alm. Brand går ind i flexleasing

Øget efterspørgsel på eksklusive biler hos især erhvervskunderne gør, at Alm. Brand Leasing nu træder ind på markedet for flexleasing. Det sker gennem et fast samarbejde med Carta A/S i Odense. Der er godt gang i hjulene hos Alm. Brand Leasing, der med tocifrede vækstrater vinder markedsandele på erhverv. Nu udvider selskabet sin forretning og gør det muligt for både erhvervs- og privatkunder at flex- sæson- eller splitlease deres bil, oplyser salgsdirektør Jacob Bender-Petersen. Carta er en familiejet virksomhed, der har eksisteret siden 1989.

GoMore og Enterprise går sammen

Og mere leasing ... Leasing på kort tid spreder sig i branchen for tiden, og nu er GoMore og Enterprise på banen med ’minileasing’. Fra 1. september tilbyder firmaet derfor ni bilmodeller, der kan leases i en til seks måneder. Man starter med minimum fire måneder og vil skalere forretningen derefter. Som det er med de andre leasingbiler hos GoMore får man også her for at leje bilen ud gennem GoMore for at nedbringe den månedlige udgift.


70.000 DriveNow-kunder

Bybilstjenesten DriveNow, der opereres af Arriva i Danmark, fejrer sin treårs fødselsdag sammen med 70.000 registrerede kunder i hovedstadsområdet. Sammenlagt har tjenestens biler tilbagelagt 10 mio. kilometer, og ifølge selskabet selv har lanceringen af 200 nye benzindrevne BMW 1-serie og Mini Cooper bidraget til, at kendskabet til tjenesten er vokset.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125