23948sdkhjf

Danske NK har styr på kæmpe-messe

SBS Automotive har især et nyt program af styretøjsdele med til Automechanika i Frankfurt.

BREMSEDELE SBS Automotive, der markedsfører sine produkter under NK navnet, har været særdeles aktiv inden for produkt- og sortimentsudvikling i det forløbne år. Resultatet af dette arbejde kan ses samlet på stand B53 i hal 6.0, når 2018-udgaven af Automechanika løber af stablen i Frankfurt næste uge i perioden den 11.-15. september.

- På sortimentssiden er der introduceret et stort antal nye varenumre i alle eksisterende produktgrupper, og vi er stolte af at have lanceret over 100 nye produkter hver måned, hvilket vore kunder sætter pris på, siger CSO Lars From.

- Den generelle sortimentsudvikling har høj fokus og vil fortsætte med uformindsket styrke. Derudover har SBS Automotive lanceret en række deciderede produktgrupper, som vil blive præsenteret, tilføjer han.

NK PRO til eftermarkedet

Største satsning er virksomhedens nyudviklede program af styretøjsdele, der markedsføres under varenavnet NK PRO.

NK PRO programmet er en videreudvikling og nytænkning af traditionelle styretøjsdele. Der er foretaget såvel materiale- som konstruktionsmæssige forbedringer, således at produkterne er væsentligt stærkere og har længere levetid.

NK PRO programmet er et supplement til NK’s traditionelle styretøjsprogram og anbefales især til anvendelse under mere ekstreme forhold, for eksempel som følge af trafik- og vejforhold, belastning på køretøjet eller klimatiske forhold med store temperaturudsving. NK PRO startprogrammet omfatter bærekugler, stabilisatorbolte, styrekugler, bærearme og bøsninger hertil.

Udvider med bimetal-skiver

Det er velkendt for de fleste, at NK leverer et af de bredeste tilbud til det frie eftermarked inden for bremseskiver. Med et helt nyt program af bimetal skiver udvides programmet yderligere.

Bimetal bremseskiver anvendes typisk på en række BMW modeller, og hidtil har det været vanskeligt at skaffe et ordentligt alternativ til de originale dele. NK’s nye program er testet op mod originale dele af et anerkendt testinstitut.

Sammenligningen viser, at NK’s produkt på alle afgørende parametre matcher den tilsvarende OE bremseskive, oplyser SBS.

Startprogrammet omfatter 12 varenumre, som dækker et bredt spektrum af BMW modeller "født" med denne type bremseskiver.

Nyt nicheprogram

Som endnu en nyhed præsenterer SBS Automotive et nyt nicheprogram i form af manuelle transmissionskabler, der skal supplere virksomhedens øvrige program inden for transmission.

Programmet er målrettet distributører, der ønsker et samlet konkurrencedygtigt alternativ til såvel originaldele som premium brands, og dækker mere end 15 millioner køretøjer.

Ophæng til motor/gearkasse

Som det sidste nye skud på NK stammen præsenteres et helt nyt program af ophæng til motorer og gearkasser, der omfatter både rene gummiophæng og hydrauliske produkter.

Introduktionsprogrammet består af cirka 600 varenumre, der dækker knap 30.000 bilmodeller med en samlet bestand på cirka 310 millioner biler på det europæiske marked.

Værdiskabelse og partnerskab

På det frie eftermarked spiller fokus på værdiskabelse gennem effektive partnerskaber en stigende rolle i distributørernes forretningsmodeller.

SBS Automotive har for NK-programmet opstillet en række kerneværdier, som virksomheden forfølger benhårdt, og som i Frankfurt udtrykkes visuelt med en ny præsentationsvideo og -brochure.

Målet er at gøre NK-kundernes dagligdag så problemfri som mulig, så de kan koncentrere sig om at udvikle deres forretning. Nøgleordene er samarbejde og gerne tætte partnerskaber, sortiment, innovation, logistik, brandbuilding, dataudveksling og ikke mindst kvalitet.

På sidstnævnte område er virksomheden med sin fem års generelle garanti og en ny slidgaranti på bremseklodser på minimum 35.000 kilometer blandt de toneangivende, hvilket helt sikkert vil blive italesat i Frankfurt, oplyser SBS.

SBS Automotive A/S

Hal 6.0, stand B53

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078