23948sdkhjf

Ajour med den danske autobranche

Nyheder om Biltema, Shell, Autohuset Vestergaard, Skive Au2lak og Kevin Magnussen.

Biltema udsender monsterkatalog

Mens konstant flere virksomheder satser udelukkende på online markedsføring, holder Biltema fast i det velkendte trykte katalog. Detailkæden har netop udsendt sit efterårs- og vinterkatalog, der med sine 676 sider og over 19.000 varer er kædens største katalog nogensinde. Kunderne skal ned i et af de 11 fysiske varehuse for at købe varerne. direktør i Biltema Jacob Møller oplyser, at der er planer om endnu flere varehuse. I hele Norden råder Biltema over 140 varehuse.

Shell indfører 100 oktan i hele landet

DCC Energi, som står bag Shell stationerne i Danmark, starter nu en landsdækkende opgradering af Shell V-Power benzinen, der løfter oktantallet fra 99 til 100. Fra slut-september vil cirka 200 tankstationer i netværket, som allerede sælger Shell V-Power benzin, have 100 oktan i pistolerne. Det høje oktantal hjælper motorstyringssystemet med at operere motoren mest optimalt og med maksimal kompression af benzin-og luftblandingen. Samtidig fjerner og forebygger særlige rensekomponenter belægninger i brændstofsystemet, oplyser Shell i en pressemeddelelse.

Ungt bud på fremtidens bilhus

Næsten 300 gymnasielever fra hele Region Syddanmark kommer med bud på, hvordan fremtidens bilhus ser ud. det skriver Jydske Vestkysten. Det sker, når de mandag 27. august deltager i en innovationsworkshop på SDU. Idéen med at tage udgangspunkt i en virkelig case faldt i god jord hos Autohuset Vestergaard, der ser det som en oplagt mulighed for at få nogle unges bud på, hvordan de ser fremtidens bilhus og fremtidens købsrejse inden for mobilitetsløsninger. Der er så stor tilslutning til workshoppen, at der bliver holdt endnu én, der kommer til at foregå på SDU i Sønderborg i september.

Tagarbejde skyld i brand

Nogle huller i taget skulle lappes, og derfor var en tagdækker fredag 24. august i sving hos Skive Au2lak på Ulvevej i Skive. Men i stedet for at sørge for nul huller i taget menes tagdækningsarbejdet at være skyld i, at der nu er store brandskader i selvsamme tag. I al fald blev brandvæsenet tilkaldt kort efter klokken 20 på grund af ild i taget. Det skriver Skive Folkeblad. Midt-og Vestjyllands Politi formoder, at branden skyldes, at tagdækkeren har brugt en brænder til tagpappen.

Kevin Magnussen taber dyr retssag

Københavns Byret afsagde sidste uge dom i retssagen mellem Kevin Magnussen og den tidligere manager for F1-køreren, Dorte Riis Madsen, som fik medhold i sit krav, der lød på at få 20 procent af den bruttoindtægt, der bliver udbetalt eller bliver udbetalt til Kevin Magnussen i perioden 1. september 2015 til den 30. juni 2021. Desuden skal Kevin Magnussen betale hele sagens omkostninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111