23948sdkhjf

Motorsport i 6. gear med bl.a. Kris Nissen

Hurtige noter fra den den af bilverdenen, hvor fart betyder alt - du møder bl.a. Kris Nissen og en række techskole-elever.

Kris glæder sig

- Jeg glæder mig til at vende tilbage til FDM Jyllandsringen, og selv om både vi kørere og publikum foretrækker tørvejr, så skal man ikke underkende værdien af en byge eller to. Det stiller ekstra krav til både bilernes dæk og især vores evner som kørere, og det mindsker ikke underholdningsværdien for de mange tusind motorsportsfans, som forhåbentlig møder frem lørdag og søndag, siger Kris Nissen.

Metal Rally klar igen

Metal Rally klar til endnu en tur rundt til Danmarks tekniske skoler. De to velkendte blå Fiestaer lagde ud med et besøg på EUC Lillebælt i Fredericia onsdag d. 22. august. Det er første gang Metal Rally besøgte denne skole, mens de næste stop på kalenderen er gamle kendinge. Først var på Syddansk Erhvervsskole i Odense 23. august, og dernæst ZBC i Slagelse 7. september. I Odense afvikles eventen i samarbejde med KDAK Fyn, i Slagelse assisterer Slagelse Auto Sport, mens Viking Auto Sport står for løjerne i Fredericia.

Foruden DASU og Dansk Metal støttes Metal Rally af Yokohama Danmark, Alka Forsikring, au2parts, KS Tools samt altså os på Motor-magasinet.

Metal-datoer i efteråret

22. august:

EUC Lillebælt

23. august: Syddansk Erhvervsskole

7. september: ZBC Slagelse

*) Liste over vindere følger her i Motor-magasinet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14