23948sdkhjf

Her er Axaltas nye direktør

Der er et lederskift på vej øverst i verdens største lakkoncern.

LEDERSKIFTE Bestyrelsen i Axalta Coating Systems har udnævnt Terrence Hahn til adm. direktør, med virkning fra den 4. september 2018. Han efterfølger Charlie Shaver, der har været Axaltas bestyrelsesformand og adm. direktør siden 2013. Terrence Hahn bliver også en del af Axaltas bestyrelse og udvider dermed bestyrelsen fra otte til ni direktører.

Den nye CEO var senest adm. direktør for Honeywell International Inc.’s ’Home and Building Technologies’-koncern. Shaver, der har valgt at gå af som adm. direktør, for at forfølge en unik karrieremulighed, bliver som formand for Axaltas bestyrelse - uden ledelsesansvar. Han vil arbejde tæt sammen med Hahn om at sikre en problemfri ledelsesovergang.

Afgående Charlie Shaver udtaler:

- På vegne af Axaltas bestyrelse, byder jeg Terrence Hahn velkommen i virksomheden. Vi er sikre på, at Terrence er et godt valg, der vil lede Axalta fremover. Hans resultater som topleder, med mere end ti års national og international erfaring på tværs af flere af Honeywells koncerner, sammen med hans næsten tyve års erfaring fra forskellige lederstillinger hos Air Products and Chemicals gør ham til et fantastisk match for Axalta. Vi har set, at Terrence stod for en lang række succesfulde resultater og havde den rigtige ekspertise, erfaring og personlighed til Axalta. Jeg glæder mig til at gennemgå et vellykket overgang af den administrerende direktørs rolle til Terrence samt et fantastisk samarbejde med ham i min rolle som formand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188