23948sdkhjf

Axalta skruer op for lakpriserne

Priserne vil stige med ti procent.

AFREGNING Det bliver dyrere at indkøbe eksempelvis Cromax CC6700 Ultra Performance Energy Clear, Spies Hecker Permasolid HS Speed Clear Coat 8800 og Standox Standocryl VOC Xtreme Clear K9580 og deres beslægtede hjælpeprodukter.

Axalta, som står bag produkterne, hæver nemlig priserne med omkring ti procent, skriver virksomheden selv i en pressemeddelelse. Ifølge virksomheden selv kommer stigninger efter tiltagende omkostninger i forbindelse med råvarer, og Axalta har derfor ingen andre steder at gå hen end til de kunder, som aftager varerne. Adrien Schrobiltgen, der arbejder som vicepræsident for Axaltas reparationslakering i Europa, beskriver det sådan her:

- For fortsat at investere i denne revolutionerende teknologi (de førnævnte produkter, red.), har Axalta besluttet at øge priserne med cirka ti procent. Teknologien hjælper værksteder med at forbedre deres samlede rentabilitet markant og reducerer deres energiforbrug, udtaler Adrien Schrobiltgen i pressemeddelelsen og supplerer:

- På trods af, at vi arbejder tæt sammen med vores leverandører om at minimere effekten af stigningerne i råvarepriserne, kan Axalta ikke længere absorbere disse omkostningsstigninger, uden at det påvirker det høje serviceniveau og den overlegne produktkvalitet, som vores kunder forventer af os.

Axalta fremrykker også de prisjusteringer på sine øvrige lakprodukter i Europa, der oprindeligt var planlagt til udgangen af 2018, som følge af betydelige stigninger i råvareomkostningerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187