23948sdkhjf

Aston Martin genskaber Goldfinger-klassiker

28 Aston Martin DB5 udstyret med agent-gadgets er på vej.

KENDETEGN Aston Martin er blevet nærmest synonym med James Bond-filmene, og siden Goldfinger-filmen fra 1964 har bilproducenten taget afsæt i filuniverset og brugt den britiske agent i sin markedsføring. 

Hvad angår Goldfinger gjorde filmen Aston Martin DB5 verdenskendt, ikke kun for sit ikoniske design, men i høj grad også for sin utallige gadgets, der kunne forsinke eller rydde James Bonds modstandere af vejen. Aston Martin vil derfor genskabe 28 udgaver DB5 med det særlige udstyr som nummerpladen, der kan vendes, maskinegeværer og sandsynligvis katapultsædet. 

Til at hjælpe Aston Martin har man ifølge filmsitet IMDB hyret Chris Corbould, der er kendt for special effects i ikke kun James Bond-film, men også Inception, Stars Wars og Batman The Dark Knight-triologien.

Ingen af de 28 biler kan dog godkendes til at køre på vejene, men vil alene være for udstillingens skyld. Stykprisen for de i alt 25 heldige privatpersoner, der får mulighed for at købe bilen lander på knap 23 millioner koner.

En udgave kommer til at blive hos Aston Martin selv, en anden vil gå til EON Productions, der står for at lave James Bond-filmene, mens den sidst vil bliver solgt på auktion, hvoraf pengene doneres til velgørende formål. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.5