23948sdkhjf

Super-bilsælgere kommer

Marie Sylvest Nielsen kan bruge ny rådgiveruddannelse aktivt til at skabe et mersalg hos Bjarne Nielsen i Birkerød.

BILSALG - Når jeg bare sidder her, kan der godt gå lidt rutine i den. Det gode ved uddannelsen er, at der bliver rusket op i os, og vi bliver inspireret. Desuden kan jeg bruge det faglige i dagligdagen - for eksempel i kontakten med kunderne, siger 23-årige Marie Sylvest Nielsen, der arbejder som Ford-sælger hos Bjarne Nielsen i Birkerød.

I januar begyndte hun sammen med 13 andre på det første hold på den nye akademiuddannelse i salg og rådgivning i bilbranchen.

Og det er gået godt - Marie Sylvest Nielsen gennemførte inden sommerferien første modul (salgspsykologi og grundlæggende salg) med et flot resultat - et 10-tal i eksamen for en afsluttende opgave om salg af servicekontrakter. Nu gør hun sig klar til andet modul i den treårige deltids uddannelse, som i efteråret handler om økonomistyring og finansiering i bilbranchen.

12 ud af 14 bestod eksamen på modul 1.

Efteråret 2018

Modul 2 i økonomistyring og finansiering i bilbranchen i den nye akademiuddannelse i salg og rådgivning fortsætter efter kick-off mødet den 22. august med syv undervisningsdage fra 6. september til 25. oktober, afsluttende med eksamen den 15. november. Det gennemføres af lektor Torben Rosenkilde Jensen.
Deltagerne behøver ikke at tage hele salgsrådgiveruddannelsen, men kan også melde sig til dette modul. Det kunne være personer fra eftermarkedet eller administrationen, som skal opdateres på økonomi og finansiering.
Mere på www.eaaa.dk/salgsrådgiverTur til Aarhus

Uddannelsen består af samlet seks moduler.

- Jeg sigter fortsat mod at tage den fulde uddannelse, især hvis de næste moduler er ligeså spændende som det første, siger Marie Sylvest Nielsen, der ved den ugentlige undervisningsdag tager bilen til Aarhus.

- Så jeg har da lært at stå tidligt op, smiler hun og takker af for at koncentrere sig om arbejdet, her at aflevere en ny Ford til et ventende ægtepar.

Marie Sylvest Nielsen, der selv er fra Birkerød, men netop flyttet til Amager, har allerede arbejdet i bilhuset i fire år, idet hun begyndte som hjælper, da hun gik på gymnasiet. Efter at have sikret sig studenterhuen blev hun juniorsælger hos Bjarne Nielsen, og for et år siden salgskonsulent inden for Ford.

Højere niveau

- Vi har tidligere brugt uddannelsen i Mommark, og det har vi været fint tilfreds med, men nu skulle der ske noget andet, forklarer salgsdirektør Søren Møller Pedersen fra Bjarne Nielsen, som tæller ti afdelinger og 310 ansatte.

- Den nye akademiuddannelse virker til at være på et højere og mere brugbart niveau, hvor man går meget op i den elektroniske verden og sociale medier samt lærer at tænke ud af boksen, siger Søren Møller Pedersen.

- Vi regner med at skulle ansætte to elever til uddannelsen fra nytår, en i Herning og en i Esbjerg, tilføjer han.

- Tidligere har vi haft et egentligt BN akademi, men vi ønsker nu mere struktur på uddannelse i virksomheden, og at det sker individuelt afpasset, for eksempel også HD og lederforløb. Og fra næste år ønsker vi en egentlig talentudvikling, siger Søren Møller Pedersen.

Kickoff workshop den 22. august

Der er kick-off workshop for bilbranchens akademiuddannelse i salg og rådgivning i anledning af det nye modul 2 i økonomistyring og finansiering i bilbranchen. Den foregår onsdag den 22. august kl. 9.30 til 16.30 på Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104 i Viby J.

Ud over indlæg ved uddannelseskoordinator Finn Rolighed Andersen og lektor Torben Rosenkilde Jensen fra akademiet kommer salgschef Per Balleby og salgschef Ole Meldgaard fra Nordania Finans med et indlæg om finansiering og leasing, mens salgsdirektør Henrik Brøchner Jensen fra Via Biler vil tale om ”Fra vision til nøgletal/KPI’er”. Endelig deltager onlinechef Line Heimer fra Nic. Christiansen Gruppen om salg af biler på nettet.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172