23948sdkhjf

Finsk dækproduktion skal 30 procent op

Nokian Tyres øger produktionen på fabrikken ved at køre i fireholdsskift.

FABRIKATION Kapaciteten til produktion af dæk til personbiler på den finske Nokia-fabrik skal øges med cirka 30 procent ved at omlægge til fireholdsskift. Med denne kapacitetsforøgelse vil der blive ansat mere end 80 nye medarbejdere til produktion af personbilsdæk i Nokia, oplyser selskabet Nokian Tyres i en pressemeddelelse.

Nokian Tyres havde en omsætning I 2017 på cirka 1,6 milliarder euro og beskæftiger omkring 4600 medarbejdere.

Rekrutteringen af de nye kolleger er i fuld gang, og ansættelsesforholdene vil starte i september måned. Produktionen vil køre i fireholdsskift senest fra begyndelsen af 2019.

- Vores vækststrategi kræver øget produktion. Nokian Tyres har oplevet en stærk vækst, og vores mål er at fortsætte denne ved at fordoble vores nordamerikanske salg og øge vores salg i Centraleuropa med 50 procent i løbet af de næste fem år. Samtidig vil vi sikre vores fortsatte markedsledende position i de nordiske lande og i Rusland, siger Hille Korhonen, administrerende direktør for Nokian Tyres.

Nokian Tyres’ dækproduktion for personbiler i Nokia kører i øjeblikket i treholdsskift fem dage om ugen. I fremtiden vil fabrikken køre med fireholdsskift seks dage om ugen. 

Læs mere om: dæk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14