23948sdkhjf

VELKOMMEN til det faceliftede Motor-magasinet

Så er første nummer af Motor-magasinet som avis på gaden. Ikke bare en avis med fuld dækning af Mekonomens opkøb af FTZ, men en avis med mange nyskabelser. Chefredaktør Flemming Haslund forklarer hvorfor.

 FACELIFT Netop facelift er det helt præcise (og dejligt automotive) ord, der bedst dækker det første nummer af Motor-magasinet efter sommerferien. Facelift, der jo forklarer, at her er det bedste, som vi kender det – og alligevel med afgørende nyheder.

Præcis sådan er det også med det faceliftede Motor-magasin – her er alt det, du kender os for; nyheds- og baggrundsartikler om vores kerneområde fra værkstederne, organisationerne og grossisterne, men i en skarpere form.

Og nyhederne: Endnu mere journalistik om forhandlere, importører og biler – nye som brugte – i det hele taget. De firehjulede udgør jo omdrejningspunktet for den samlede autobranche.

Gas geben!

Flemming Haslund

Hvis du allerede er abonnent er det bare at åbne postkassen eller gå ind på hjemmesiden. Skulle du eller din virksomhed have lyst til at prøve Motor-magasinet, kan du/ I gøre det her:
https://www.motormagasinet.dk/member/subscription/create.html 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109