23948sdkhjf

Bilkøberne vil have en reel byttepris

Der skal være en troværdig byttepris på den gamle bil, før kunderne køber en ny. Bilforhandler ERA Biler på Sjælland har med succes investeret i byttebils-teknologi fra Autouncle.

TENDENS Bilkøberne klarer i dag det hele foran computeren, og tendensen herhjemme og i udlandet er lige nu, at kunderne vil have samme service hos forhandlerne som hidtil, men online. Teknologi, der hjælper med netop det, er vigtigere end nogensinde. Og her er bytteprisen på den gamle bil noget af det vigtigste for kunderne.

Autouncle, der mest er kendt som pristjekker og rangerings-site ved at opliste biler prismæssigt fra forskellige bilforhandlere, har skabt et online byttepris værktøj, som blandt andre ERA Biler er glade for at bruge. Herfra siger eCommerce Manager Thomas Erner, at det ikke længere er nok at have en brugtbils-liste med et par flotte billeder og tal.

- Der skal noget mere til. Vi oplever, at AutoUncle er mere end bare en brugtbilportal og kan levere det produkt, vi søger efter. De vurderer bilerne og giver os værktøjer, så vi står rigtig godt online. AutoUncle giver os det bedste fra kunde- og forhandlerdelen - de samler salgsbiler og sender henvisningerne videre til vores hjemmeside. Det er bare god stil.

- Teknologien giver gennemsigtighed og tryghed, og fjerner dermed den bekymring, som kunden bøvler med. Og så giver det nærhed, som er den helt store udfordring på nettet. Den filosofi er også med til, at vi hos ERA Biler har valgt AutoUncle, siger Thomas Erner.

Algoritmer giver varme leads

AutoUncles byttebils-teknologi hedder “Byttebilsmodulet". Den bruger algoritmer, der bakkes op af en kæmpe bildatabase fra hele Europa for at kunne give kunden en helt nøjagtig ide om, hvad hans bil er værd. Det har virksomheden gjort i mange år, og det er den erfaring, som pristjekkeren bygger på. Kunderne få en præcis pris på, hvad bilen er værd. Og det giver pote ude hos forhandlerne.

- Det er langt mere kvalificerede leads, vi får gennem byttebilmodulet, der giver en super god trafik online, siger Thomas Erner.

God onkel bag win-win

Den Århus-baserede pristjekker har siden 2010 forfinet og udviklet sin unikke vurderings-teknologi, der nu bruges af over 250 forhandlere i Danmark og resten af Europa.

- Vi kan se, at byttebilmodulet er noget, som både forhandlere og bilkøbere søger efter i stor stil. Vi mærker en kraftig interesse fra hele Europa. Og vores pristjekker giver kunder og forhandlere det store overblik, siger Johan Frederik Schjødt, stifter af AutoUncle.dk, og fortsætter:

- For kunderne er der ofte en masse bekymringer og bøvl forbundet med et bilkøb. Hvad kan jeg få i bytte for min bil? Får jeg den rigtige pris? Og kan jeg nu også stole på ham forhandleren? Det handler om at fjerne det bøvl og mistro, og byttebils-teknologien på nettet er med til at gøre netop det. Vi ser os selv om den gode "onkel", der mindsker distancen mellem forhandler og kunde - som en win-win, siger Johan Frederik Schjødt. 

Fakta om AutoUncles pristjekker
  • Stiftet i 2010 af brødrene Johan og Niels Kristian Schjødt fra Århus
  • Autouncles byttebilmodul kan prøves gratis i 30 dage
  • AutoUncle pristjekker brugte biler online, og har i sin database mere end 5,9 millioner brugte biler fra over 1.700 hjemmesider i Europa

Se mere på autouncle.dk HER

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.35