23948sdkhjf

Ny bilpleje i Horsens

Bazhad Rashid har åbnet Vestbyens Bilpleje.

UDVIDELSE 2. maj åbnede Vestbyens Bilpleje på Borgmestervej 36 i Horsens, hvor man både kan få bilen vasket og plejet udvendigt og indvendigt.

Det hele foregår som håndvask, og det er der en god forklaring på. Manden bag den nye vaskehal er Bazhad Rashid, mangeårig taxachauffør og siden 2010 også selvstændig vognmand i Horsens.

Han trængte til et supplement til arbejdet som taxachauffør:

- Du ved jo aldrig, hvad der sker i fremtiden, og med den nye taxilov kan jeg ikke være sikker på, hvordan det går med min forretning. Derfor har jeg valgt at åbne denne her forretning også, forklarer Bazhad Rashid om sin gardering til Horsens Posten.

- Her er mange muligheder for at udvikle forretningen. Jeg kunne godt tænke mig også at åbne et dækcenter her og måske sælge forskellige effekter som fælge, spejle, måtter, vinduesviskere og den slags. Men nu må vi se, siger Bahzad Rashid.

- Der er bilforhandlere, der bruger mig her. Når en brugt bil skal sælges, skal den fremstå pæn og ren. Den skal dufte af ny bil, og det kommer den til her, siger den nye bilplejemand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109