23948sdkhjf

Bent Pedersen A/S overtager salget af Citroën i Esbjerg

Bent Pedersen er i gang med at opruste, efter at forretningen har overtaget den autoriserede forhandling af Citroën fra Bilhuset Esbjerg.

BILFORHANDLER Bent Pedersen A/S bliver autoriseret forhandler af Citroën i Esbjerg. Det sker per 1. oktober, når Bent Pedersen overtager forhandlingen af det franske bilmærke fra Bilhuset Esbjerg, som fremadrettet udelukkende vil være autoriseret forhandler af Opel, skriver Jydske Vestkysten.

Ifølge Christian Juul Andersen, salgschef hos Bent Pedersen A/S, har den danske importør af blandt andet Citroën, Interdan Holding, henvendt sig til den esbjergensiske automobilforhandler, som har hovedkontor i Storegade, men samtidig sidder på forskellige adresser i området. Således placeres Citroën-udstillingen på Hedelundvej 11.

-Vi glæder os meget til at komme i gang. Vi vil fortsætte med den høje service, som kunderne hidtil har oplevet, og vi håber bare, at at også Citroën-kunderne vil tage godt imod os, siger Christian Juul Andersen til avisen.

Bent Pedersen A/S, der foruden hovedafdelingen i Esbjerg også har afdelinger i Varde og Sønderborg, har autoriseret forhandling af mærkerne Mercedes, Smart, Mitsubishi og Fiat, Renault, Dacia og Alfa Romeo. Med Citroën får Bent Pedersen et bilmærke, som har en markedsandel i Danmark på 7-8 procent, og det medfører en forøgelse af medarbejderstaben.

- Vi har på nuværende tidspunkt allerede ansat folk til værkstedet og en sælger til Citroën-erhvervsbiler, men vi mangler for eksempel fortsat en personvognsmand, fortæller Christian Juul Andersen.

Da Interdan Holding opsagde aftalen med Bilhuset Esbjerg, skete det ifølge indehaveren af Bilhuset, fordi importøren ønskede en større markedsandel i landsdelen, hvorefter Bilhuset skulle dække et større geografisk område.

Det ønskede Bilhuset, der har solgt mellem 325-350 nye Citroën-biler om året, ikke.

Hos Bent Pedersen A/S siger Christian Juul Andersen, at han ikke vil udelukke, at man lokaliserer salg af Citroën andre steder i landsdelen, men aktuelt er der ikke er noget på tegnebrættet.

Pæn fremgang

Bent Pedersen A/ S har i de seneste år oplevet en pæn fremgang med blandt andet stor fremgang i salget af Mitsubishi-biler.

I selskabets årsregnskab for 2017, som blev offentliggjort i sidste måned, landede resultatet på et overskud på 4,6 millioner kroner ud af en nettoomsætning på 433 millioner kroner. Det samme tal var i 2013 på 271 millioner kroner.

Bent Pedersen A/ S har i alt omkring 120 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109