23948sdkhjf

Hey; det er os med Valvoline!

Det amerikanske olieselskab indgår nyt partnerskab. Nu er det Bent Jensen fra thansen og hans tropper, der kører ud med amerikansk olie.

OLIESKIFT Valvoline – en af verdens førende producenter og leverandør af premium-smøremidler, additiver og kemi til autoindustrien – har netop indgået et nyt partnerskab med AD Danmark. Samarbejdet gælder distribution og markedsføring af Valvolines smøremidler til autoindustrien i Danmark. Partnerskabet udspringer af Valvolines samarbejde med AD International, hvor AD Danmark er medlem.

- Partnerskabet mellem Valvoline og AD International startede i 2017 i Sverige, og vi har været utroligt glade for de resultater, der er opnået, siger Diego Brodoni, Vicepræsident og Adm. Direktør, Valvoline Europa.

- AD Danmark har en stærk position i autobranchens eftermarked, og har store ambitioner om at udvide deres tilbud og sortiment i de kommende år og partnerskabet med Valvoline supporterer direkte denne ambition.

Herefter er AD Danmark eneste distributør af Valvoline her i landet. AD Danmark vil tilbyde et komplet program af Valvolines produkter, fra premium smøremidler til specialfremstillede additiver samt Tectyls rustbeskyttelses produkter.

 

På billedet og fra venstre: CEO Bent Jensen, thansen gruppen, Regional Business Manager Paul Bork, Valvoline og Salgs- & Konceptchef Poul T. Pedersen, AD Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126