23948sdkhjf

Kør gokart-ræs og vind den lokale håneret

Applus Bilsyn inviterer erhvervskunder til at køre gokart mod "konkulleger" fra andre værksteder, med foredrag og finaleræs mod motorsports-legenden Thorkild Thyrring.

MARKEDSFØRING Hvilket team er hurtigst bag rattet, og hvem står til sidst med guldmedaljen og håneretten? Det kan man få svar på, når Applus Bilsyn fra 6. august til 1. oktober afvikler efterårets afdeling af sin Applus Gokart Tour 2018.

Gokartturneringen, der er åben for Applus Bilsyns erhvervskunder, finder sted i sammenlagt syv byer. Indtil videre har Amager og Vojens i foråret lagt asfalt til to velbesøgte og yderst underholdende arrangementer. I sidste løb den 1. oktober kører kun vinderne fra de indledende løb.

Lokale konkurrenter kæmper

Kommende deltagere har meget at glæde sig til, fortæller direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

- Det er super underholdende, stemningen er fantastisk, og deltagerne går derfra mange oplevelser rigere. Folk kæmper i hold mod deres konkurrenter fra andre virksomheder i lokalområdet. De kender ofte hinanden godt, og derfor er der masser af venskabelig prestige i at slå de andre teams. Når man så ovenikøbet også dyster om senere at møde tidligere europa- og verdensmester Thorkild Thyrring i finaleræset på Roskilderingen, så bliver der gået til stålet, siger Per V. Rasmussen.

Mellem fem og 10 teams konkurrerer til hvert arrangement, og de ledige pladser uddeles efter først til mølle-princippet. Hvert løb slutter af med præmieoverrækkelse.

Applus serverer desuden aftensmad ved arrangementerne, der varer cirka to timer.

Kun for de hårde drenge

Hver af de fire aftener i efteråret ledes af Thorkild Thyrring, der også holder foredraget ’Kun for de hårde drenge’. Med historier fra sit eget liv fortæller han, hvad der skal til for at være bedst og drager en parallel mellem præcision i arbejdet som mekaniker og livet som racerkører. 

Tid og sted for efterårets løb

Applus har nu åbnet for tilmeldinger blandt sine erhvervskunder til sin Applus Gokart Tour 2018 i følgende byer i efteråret:

Roskilderingen

18.00 - 21.30

6. august 2018

Svendstrup (Aalborg)

17.00 - 20.30

17. september 2018

Go-Kart Aarhus

17.00 - 20.30

18. september 2018

Vojens Go-kart Center

17.00 - 20.30

19. september 2018

Roskilderingen - FINALE

16.30 - 20.00

1. oktober 2018

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125