23948sdkhjf

DM-titel fylder i ordrebogen

Nyslået Danmarksmester i klimateknik, Martin Benjaminsen fra Heden Auto i Ringe, mærker allerede nu gevinsten af sin triumf. Kunderne strømmer til, og en ekstra fyldestation er netop blevet leveret.

AIRCON Det er kun et par måneder siden, at Martin Benjaminsen på AutoVidencenter Vejle kunne strække armene i vejret som vinder af det første Danmarksmesterskab i klimateknik.

Siden har der været ekstra travlhed i hans værksted, Heden Auto i Ringe på Midtfyn, hvor et stort banner i dag fortæller, at her har landets bedste klimatekniker adresse.

- Jeg har klart kunne mærke det på forretningen, at jeg vandt Danmarksmesterskabet i klimateknik. Det har givet en stak kunder mere til ordrebogen, og det hænger naturligvis sammen med, at jeg i dag kan brande mit værksted med DM-titlen. Den giver høj troværdighed, siger Martin Benjaminsen, der umiddelbart efter at sejren var i hus hurtigt fik trykt T-shirts og opdateret sin hjemmeside, så budskabet om titlen kunne nå så bredt ud som muligt.

Fuldautomatik er vejen frem

Martin Benjaminsen har altid haft stor interesse for klimaanlæg, og derfor har DM-titlen også på det personlige plan haft betydning.

- Det booster jo ens selvtillid, når man får et bevis på, at man faktisk har styr på det, man interesserer sig for og går og arbejder med til daglig, siger Martin Benjaminsen, der netop har fået sin anden fyldestation, en Waeco ASC 5300, til værkstedet.

- Vi har fået så mange ordrer, deriblandt flere med det nye kølemiddel, så nu var det nødvendigt med en ekstra maskine - og for mig har fuldautomatik i årevis været vejen frem, så derfor skulle det være en Waeco, siger Danmarksmesteren og kommer med et godt råd: - Hvis man har nok med aircon-opgaver i værkstedet, så gælder det om at have fyldestationer, som kan klare så meget af arbejdet selv, så mekanikernes hænder bliver fri til andre opgaver. Det er også noget af det, der gør dig til en dygtig klimaspecialist.

Danmarksmesterskabet i klimateknik fandt sted den 14. april AutoVidencenter Vejle/Syddansk Erhvervsskole. Med sejren følger en Formel 1-rejse for to til Belgien i august.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094