23948sdkhjf

Udviklingsteam hos Compac

De danske værksteder skal forvente flere produktnyheder, lover dansk producent.

UDVIKLING Compac Hydraulik A/S i Juelsminde, som har været producent af hydraulisk værkstedsudstyr siden 1946, introducerer i efteråret en række nyheder.

Produktudvikling er tidligere blevet håndteret af udvalgte ansatte i produktionen, men som noget nyt er der nu skabt et udviklingsteam på fabrikken i Juelsminde, som alene skal varetage produktudviklingsopgaver, fortæller salgsdirektør Christian Goth Hartmann.

En del af fabrikken i Juelsminde gennemgår i den kommende tid en omfattende renovering, så der skabes endnu bedre rammer for udvikling og produktion af komponenter til kommende Compac modeller.

Forvent flere nyheder

- Ideerne er mange, men vi må erkende, at som en travl producent, så kan der være et stykke vej fra prototyper til færdigudviklede produkter. Men forvent flere spændende produktnyheder fra Compac også i fremtiden, det tør vi godt love de danske værksteder, udtaler Christian Goth Hartmann.

Klar i Frankfurt

De første nyheder vil være klar til introduktion på Automechanika messen i Frankfurt til september.

- Vi kan ikke fortælle så meget endnu, men løfter gerne sløret lidt via et billede fra ét af projekterne - se billedet, tilføjer han.

Compac holder på Automechanika til i hal 8.0 - stand J70.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078