23948sdkhjf

24 timer før de 24 timer

Vær klar lørdag kl 15.00 til det store wroarrr fra 60 biler med speederen nærmest under gulvet.

LEMANS Hvad er bedst? The Big Wroaar i morgen 15:00.00. Eller trængslen i morgen 15:00.30, når i alt 60 biler forsøger at køre gennem Dunlop-chikanen på én gang.

Vælg selv. Det første gi’r kuldegysninger af begejstring. Det andet kuldegysninger af skræk. Bare spørg Sébastien Bourdais, da han var ved at sætte sin Peugeot 908 i hegnet netop dér. I første sving. Franskmanden med de røde briller var en millimeters speedervandring fra at ende sit Le Mans, inden det var begyndt.

Le Mans 24 timer 2018 bliver antagelig Toyotas løb. Eller også ikke. For alt kan ske på Le Mans. Og alt sker faktisk på Le Mans. Også at en bil (en Toyota måske) dør en omgang for mål.

Det er netop derfor, Toyotas ingeniører har bygget en bil, der er let, hurtig, vridningsstabil og så holdbar, som de nu kan forberede sig på. Og det er derfor Toyotas team har forberedt sig på alt det uventede.

Nu - i runde tal 24 timer før de 24 timer - har vi tre spørgsmål plus en læserservice om Le Mans 2018: 1) Kære Toyota: Lykkes det i år? 2) Kære Michael: Hvordan er det at køre i en gris, der lign... nej, omvendt, at køre i en bil, der er malet som en gris? 3) Og kære Heinemeier: Hvad er det mest forrygende ved at køre Le Mans? Plus vores læserservice: Det komplette Le Mans tv-program weekenden over.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188