23948sdkhjf

"Jeg tænkte, wauwww!"

Porsche kan jo ikke vinde LMP1, for tyskerne deltager ikke i den klasse. Men de kan antagelig vinde konkurrencen om at komme med løbets fedest bemalede bil. The Pink Pig flyver igen, med Michael C. bag rattet.

LE MANS Se nu godt på billederne én gang til: Michael Christensens lyserøde 911 RSR. En bil malet som en af Le Mans mest berømte biler, 1971 Porsche 917. - The Pink Pig, som den blev kaldt. En bil, der var bemalet som den store plakat nede fra slagteren, hvor skinken, flæskestegen etc. var tegnet ind.

Ti Le Mans i morgen og i overmorgen kører Michael Christensen og Co. i en 911 RSR med tilsvarende, lyserøde bemaling.

Michael. Hvad tænkte du, da du første gang hørte, at du skulle køre i en nyfortolkning af en af løbets mest berømte biler? Shit! Eller Wiwe! Eller noget tredje.

Jeg tænkte wauwww. Faktisk var det helt tilbage i februar, at vi blev præsenteret for ideen om et retor livery på bil og garage. Det var super fedt! Og vi blev spurgt om hvilken livery vi helst ville køre med - Rothsmann som Porsche 962 fra 80’erne eller den lyserøde fra 917 fra 70’erne. Og vi på 92-bilen helst ville have "The Pink Pig", eftersom den er så anderledes. Og fordi vi vidste, at der ville blive en masse omtale af bilen med dét udseende.

- Om nogle år bli’r det sjovt at kigge tilbage på, at jeg har kørt en Porsche fabriksbil med et historisk livery.

Artiklen er en del af temaet FORMEL 1 / LE MANS .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096