23948sdkhjf

Over 1000 investorer fik del i deletrailerne

Danske Freetrailer kraftigt overtegnet i børsintroduktionen.

TRAILERE Rigtig mange investorer ser Freetrailer som en god investering. Børsintroduktionen på Spotlight Stock Market har nemlig været så en stor succes, at de aktier, der er udbudt, er tegnet næsten fem gange.

Freetrailer ses mange steder på vejen, og snart findes Freetrailer også i manges aktiedepoter. Inden første handelsdag 14. juni på Spotlight Stock Market (det tidligere AktieTorget) har selskabet haft stor succes.

De aktier, som blev udbudt i offentlig tegning, blev tegnet næsten fem gange. Således havde Freetrailer givet mulighed for at tegne aktier for 5,6 millioner kroner i offentlig tegning, og yderligere 8,4 millioner var fortegnet. Således i alt 14 millioner kroner, men efter den officielle tegningsperiodes udløb er der tegnet for hele 36 millioner. I alt er der nu mere end 1000 aktionærer i Freetrailer, og det flotte resultat skaber stolthed i hele Freetrailer, forklarer CEO, Allan Sønderskov Darré.

- Det er en helt overvældende interesse, vi har mødt for Freetrailer, og derfor er vi naturligvis også meget stolte og beærede over, at så mange mennesker har valgt at investere i vores aktier. Jeg har hele tiden ment, at vores deleøkonomiske virksomhed har folkelig appel - også på aktiemarkedet. Og det har vores børsintroduktion i den grad bekræftet, siger Allan Sønderskov Darré.

Massivt rygstød til global rejse

Der er store vækstplaner i Freetrailer, hvor selskabet både på nuværende markeder i Danmark, Sverige og Norge og nye markeder - Finland, Tyskland og Benelux - har ambitiøse mål. Derfor er fuldtegningen og den tilførte aktiekapital, sammenholdt med den massive interesse fra investorerne, en vigtig milepæl i virksomhedens historie.

- Den succesfulde introduktion på Spotlight Stock Market er et nyt og vigtigt kapitel i historien om Freetrailer. Vi har nu fået det økonomiske rygstød, der skal til, for at vi kan udvide vores koncept på eksisterende markeder, men samtidig også udbrede Freetrailer til nye markeder. Det giver helt nye muligheder for os som virksomhed, siger Allan Sønderskov Darré og suppleres af Søren Jonas Bruun fra Gemstone Capital, der har rådgivet Freetrailer i processen:

- Det er længe siden, vi har set en notering af en vækstvirksomhed på dansk grund med så høj en tegningsgrad. Det er vi stolte af. Dermed viser investorerne, både i Danmark og Sverige, at de sætter pris på virksomheder, som både har en rigtig forretning og et stort potentiale kombineret med en attraktiv værdisætning, siger Søren Jonas Bruun.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094