23948sdkhjf

Bilimportør runder milliarden

Egenkapitalen hos bilimportøren runder magisk tal med flere års fremgang.

REGNSKAB Man må næste formode, at der er smil på blandt de ansatte hos Interdan-koncernen i Glostrup. Den store virksomhed, som omfatter blandt andet import af biler, leasing og kapitalinvesteringer, kunne for 2018 notere sig et overskud efter skat på 448 millioner kroner mod 209 millioner året før og mod 115 millioner i 2015. Det skal ses i lyset af en omsætning på 7,7 milliarder kroner for regnskabsåret 2017, viser bilkoncernens hovedtal.

Læser man videre i koncernregnskab finder man ikke overraskende afdæmpet glæde. Koncernen kalder regnskabet for meget tilfredsstillende og ’over det forventede niveau’, som det hedder i den tilhørende ledelsesberetning. Her nævnet man desuden succes med at sammensmeltning af Citroën og koncernens øvrige brands, der i dag omfatter Peugeot, Opel, Mitsubishi, DS og altså Citroën.

Videre i regnskabet står der:

’Det kan henføres til succesrige effektiviseringer, en yderst dedikeret og kompetent medarbejderskare, en vellykket integration af Citroën-brandet og gunstige markedsforhold’.

På kistebunden, eller med det regnskabsmæssige ord egenkapitalen, kan Interdans øverste ledelse og de i alt 320 ansatte glæde sig over, at man nu har rundet milliarden, nærmere bestemt 1,271 milliarder.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14