23948sdkhjf

Kæde fortsætter vokseværk

Skorstensgaard åbner nye afdelinger i Horsens og Svendborg

VÆKST Værkstedskæden Skorstensgaard åbner afdelinger i Horsens og Svendborg og er dermed klar med autoværksted nummer 12 og 13 i kæden.

- Den seneste tid har vi arbejdet meget på at styrke ledelsen i organisationen, så vi i fremtiden kan vækste hurtigere, end vi har gjort hidtil, og vi er nu klar til at håndtere flere åbninger enten samtidig eller lige efter hinanden, uden at gå på kompromis med indkøringen af de nye værksteder, som naturligvis skal leve op til vores standarder og franchise-manual, fortæller Driftsdirektør og stifter Martin Skorstensgaard.

Broderen og medstifter Anders Skorstensgaard supplerer:

- Alle bilejere i Horsens og Svendborg får nu nemmere ved at få repareret bil til tyske værkstedspriser, og vi glæder os til at give borgere i Svendborg og Horsens muligheden for at opnå store besparelser på værkstedsregningen. Faktisk bliver det muligt for bilejere at spare mellem 20 og 40 procent, når priserne sammenlignes med mærkeværkstederne. Og det endda samtidig med at man får en rigtig god værkstedsoplevelse, som er fuldt ud på højde med mærkeværkstedernes

Den nye afdeling i Horsens er på 1000 kvadratmeter og har gennemgået en større ombygning for at blive forvandlet til et Skorstensgaard-værksted med mindst 14 lifte, så der er plads til masser af biler. Samtidig er der etableret en ny parkeringsplads og nyindrettet hele afdelingen.

- Vi har sat 38-årige Mads Pedersen i spidsen for vores Horsens afdeling. Mads indtræder som både Partner og afdelingschef, er selv uddannet mekaniker og har derudover tilegnet sig en lang række specialuddannelser - bl.a. fra Bosch. Dermed er han blandt byens absolut bedste diagnoseteknikere. Dette, kombineret med solid ledererfaring, gør Mads ganske unik. Han vil derfor varetage den daglige ledelse og drift af afdelingen. Mads er desuden kendetegnet ved stor omhyggelighed og så elsker han orden, hvilket passer perfekt til Skorstensgaard, beretter Martin Skorstensgaard.

700 kvadratmeter i Svendborg
I Svendborg kan bilejerne finde den nye 700 kvadratmeter store Skorstensgaard afdeling på Grønnemosevej. Partner og afdelingschef bliver 22-årige Martin Hansen.

- Martin Hansen er fundet i egne rækker, hvor han hidtil har fungeret i roller som både værkfører og intern sælger, og at det lige netop blev Svendborg, skal ses i lyset af, at det er Martins hjemby. Lokalkendskabet er derfor helt i top. Læg dertil at Martin både er omhyggelig og fuld af gå-på-mod, er uddannet autoteknolog, hvilket har givet ham en god og solid lederuddannelse, samt har 100% styr på konceptet og vores systemer. Derfor er Martin den oplagte mand til Svendborg-afdelingen, slutter Martin Skorstensgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188