23948sdkhjf

Würth åbner megastore i København

28. maj slår Würth dørene op til sin første Würth Megastore i Sydhavnen i København. Der er planer om yderligere butiksåbninger i 2018.

VÆRKTØJ For få måneder siden åbnede Würth sin hidtil største butik for professionelle håndværkere i Odense C. Allerede den 28. maj åbner en endnu større, når Würth slår dørene op til sin første Würth Megastore i Sydhavnen, København, og der er planer om yderligere butiksåbninger i 2018.

Der kommer et bredere og dybere udvalg af Würths produktsortiment på hylderne end i de almindelige Würth butikker, når Würth den 28. maj indvier sin første megastore; Würth Sydhavn, som bliver centralt placeret i Bådehavnsgade tæt ved Sjællandsbroen i København.

Butikken bliver dobbelt så stor som en typisk Würth butik, og ud over masser af produkter bliver pladsen brugt til testfaciliteter og masser af oplevelser, siger Würths kædechef Rune Liljeroth:

- Mange af vores kunder kan godt lide at ’kigge med hænderne’ og prøve tingene grundigt af, før de køber. Vi vil gøre købsoplevelsen endnu bedre med testcentre, hvor man kan prøve at arbejde med værktøj og maskiner, og vi indretter en terrænbane, så man kan prøve arbejdsskoene af på relevant underlag, siger Rune Liljeroth.

Der er værktøj til flre typer fagfolk og Würth oplyser, at der også er masser til mekanikere.

Ud over se og afprøve produkter får man i Würth Megastore også mulighed for at gå nogle af Würths koncepter efter i sømmene.

Würth Sydhavn indvies formelt den 28. maj kl. 12.00 af Würths adm. direktør, Donny Moerkerk og salgsdirektør Michael Mikkelsen. Der vil dog være åbent allerede fra morgenstunden, og butiksåbningen bliver fejret hele ugen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203