23948sdkhjf

AutoMester gennem 25 år

Landets største værkstedskæder med 420 medlemmer fejrer jubilæum.

AUTOVÆRKSTEDER Fra den beskedne start i 1993 med kun 40 værksteder til at blive Danmarks største værkstedskæde med over 420 medlemmer har AutoMester bevist, at de ved, hvad der skal til for at leve op til deres slogan: Bedre kørende. Det fejres nu med en landsdækkende jubilæumskonkurrence med præmier for over 650.000 kroner.

Fra start har konceptet hos AutoMester været klart: Høj kvalitet baseret på frie, uafhængige værksteder, med målsætningen om at få "flere glade bilister", som var kædens oprindelige slogan. Med sine mange medlemmer og over en kvart million kunder er AutoMester i dag ikke kun Danmarks største værkstedskæde, men også en af Danmarks største retailkæder.

- Mange bliver overraskede, når vi fortæller, at AutoMester faktisk har ligeså mange værksteder, som der er Netto butikker i Danmark, fortæller Tommy Stuckert, kædechef for AutoMester og fortsætter:

- Det er selvfølgelig ikke noget der er kommet "over-night". Det er resultatet af 25 års målrettet arbejde i en branche, hvor konkurrencen er benhård, hvor der er mange om buddet og hvor den teknologiske udvikling har givet nye muligheder. Og så har vores kontinuerlige markedsføring gjort, at vi har fået opbygget den højeste kendskabsgrad blandt værkstedskæderne i Danmark, hvilket gør os attraktive både over for nye kunder såvel som nye værksteder.

Fulgt med tiden

- En stor del af succesen skyldes, at kæden har tænkt stort fra start og fulgt med tiden både i forhold til den nyeste teknologi og uddannelse af mekanikere. AutoMester var blandt de første, der integrerede en online tilstedeværelse, dengang internettet for alvor slog rødder i de danske hjem, påpeger Tommy Stuckert.

Det digitale koncept udvikles konstant i takt med teknologien og fungerer i dag som en online platform for den kundeservice, der har kendetegnet kæden igennem 25 år. Det online univers indeholder blandt andet muligheden for online booking af service og andre ydelser døgnet rundt, blog, digitalt kundemagasin og FordelsKlub App der giver fem procents bonus på værkstedsregningen samt adgang til en lang række tilbud på overnatninger, ferierejser og forlystelser. Klubben tæller i dag over 50.000 kunder.

Med i prisvindende film

Kædens tilstedeværelse på tv har også været medvirkende til at forankre positionen som Danmarks største. Både med tv-reklamer, sponsoraftaler med blandt andre Dansk Håndbold Forbund og som medvirkende i den Golden Globe- og Oscar-vindende spillefilm "Hævnen" af Susanne Bier. AutoMester har i filmen har lagt værksted og arbejdstøj til en scene med blandt andre Kim Bodnia og Lars Kaalund som AutoMester mekanikere.

Fejres i stor stil

De 25 års jubilæum fejres med en konkurrence, der afspejler kædens ambitiøse og kundeorienterede univers.

Konkurrencen kører i løbet af hele jubilæumsåret, og præmierne udtrækkes på måneds- og kvartalsbasis. Den samlede værdi af alle præmierne er på over 650.000 kroner, heriblandt hovedpræmierne - fire nye biler inklusiv en tre-årig serviceaftale hos AutoMester.

Internt fejes jubilæet for indehavere og ledsagere ved en stor event med faglige indslag og underholdning i DOK 5000 i Odense en lørdag i juni.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281