23948sdkhjf

Gigant skruer op for A/C

Aircon én af de mest profitable indtægtsmuligheder for værkstederne, mener værkstedsleverandør.

KLIMA Der er nye aircondition-maskiner, specialist-viden og dermed bedre service på vej til autoværksteder, der vil gøre mere med A/C-service. Det lover autogiganten Würth, som skruer godt op for A/C-vindstyrken i dag. Ifølge værkstedsleverandøren er aircon-service blevet en helårsservice, da tør luft til affugtning af ruder er vigtig hele året. Det er derfor én af de mest profitable indtægtskilder for autoværksteder. Arne Christensen, der er salgschef for værkstedsudstyr hos Würth Danmark, følger op:

- Vi har i forvejen et bredt team på A/C-fronten med både sælgere og serviceteknikere af værkstedsudstyr. Det understøtter vi nu endnu bedre end før med en bredere viden på aircon-området. Da vi selv producerer vores nye maskiner, er vi i stand til at levere optimale løsninger til vores kunder uden at skulle gå på kompromis med eksempelvis brugervenlighed og effektivitet. Det betyder også, at vi kan yde en ekstra god service og kvalificeret vejledning, fortæller Arne Christensen.

Masser af undervisning
Würths additiv- og motorspecialister har fået en indgående undervisning i aircon-området, så de kan matche markedets behov og opgaver og yde en kvalificeret service til autoværksteder, lover værkstedsleverandøren.

- Fordelene for autoværkstederne er, at vi motor- og additivspecialister har næsen i motorrummet og ved, hvad der sker dernede. Vi er på vejen hver dag. Det sikrer en hurtig service, og autoværkstederne kender os og ved, at vi ikke laver noget halvt, siger Arne Christensen.

Han suppleres af teamleder for Würths motor- og additivspecialisterne, Niels Høstgaard Hinnerup Bruun:

- Derudover leverer vi hele pakken, hvilket vil sige maskiner, kølemiddel, forbrugsartikler og kompetencer. Dermed understøtter vi hele kundens forretning, som kan nøjes med én kompetent leverandør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126