23948sdkhjf

Selvkørende debat

Netværk inviterer til event den 22. maj.

FREMTID Transportens Innovationsnetværk (TINV) inviterer i samarbejde med InfinIT, CMUS og IDA Nordjyske Planlæggere til en eftermiddag i Nørresundby om selvkørende biler i Danmark under overskriften: Er de små skridt i 2018 de sidste små skridt, før snebolden ruller?

Det foregår tirsdag den 22. maj kl. 12 til 16.15 hos By- og Landskabsforvaltningen på Stigsborg Brygge i Nørresundby.

- På dette arrangement sætter vi fokus på udfordringerne og mulighederne med selvkørende køretøjer, oplyser arrangørerne.

De har inviteret en række oplægsholdere, der fortæller om udfordringerne inden for området og de bagvedliggende teknologier, ligesom man har inviteret en filosof, der giver et indblik i de etiske dilemmaer, der er forbundet med førerløse køretøjer. Desuden får man transportsektorens eget bud på markeds- og fremtidsperspektiverne.

Oplægsholderne er Niels Agerholm, trafikforsker, AAU, Maria Vestergaard, trafikplanlægger, Aalborg Kommune, Ditte Bendix Lanng, adjunkt, og Søren Risdal Borg, forsker, AAU, Lars Overgaard, programleder, Teknologisk Institut, Søren Randrup-Thomsen, head of department, Rambøll, Jakob Haahr Taankvist, forsker, AAU, Morten Ziethen, lektor, AAU, og Jakob Münter, forretningsudvikler, Autonomous Mobility.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding ser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125