23948sdkhjf

Bilimportør anker dom

Nissan er uenig i dom, som giver forhandler medhold i, at opsigelse var forkert.

AFGØRELSE Motor-magasinet fortalte på netavisen i går den 18. april, at en nybilforhandler har fået medhold i, at virksomheden på tre adresser havde ret til at blive genoptaget som autoriseret reparatør, selv om importøren af det pågældende mærke havde opsagt forhandlerkontrakten.

Nybilforhandleren blev opsagt med øjeblikkelig varsel på grund af misligholdelse. Forhandleren ansøgte derefter om at fortsætte som autoriseret reparatør på en række adresser, hvilket bilimportøren afslog. Af dommen fra Sø- og Handelsretten fremgår det, at der er tale om Nissan importøren og Daugaard Biler A/S i København med adresser på Rovsingsgade samt i Gladsaxe, Glostrup og Søborg.

Mens både Bilbranchen under DI og AutoBranchen Danmark glæder sig over dommen, er importøren ikke overraskende mindre begejstret.

- Nissan Nordic Europe er uenig i Sø- og Handelsrettens deldom af 20. marts 2018 og har derfor anmodet Procesbevillingsnævnet om tilladelse til at appellere deldommen. En tilladelse til særskilt appel er nødvendigt, idet der er tale om en deldom, udtaler landechef for Nissan Danmark, Ralph Gonsalves, til Motor-magasinet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094