23948sdkhjf

Rattet Rundt med motorsporten

Nyt fra ind- og udland i motorsportens verden - se også de selvstændige billedtekster.

DEN POPULÆRE TV-EKSPERT i Formel 1, Nicolas Kiesa, gør comeback og sætter sig bag rattet i OK Mobil 1 Danish Supertourisme til årets åbning på Padborg Park 21.-22. april. Her kører han blandt 22 startende biler, og der bliver kamp til stregen med den tidligere DTC-kører Michelle Gatting, Frederik Nymark og Nicki Petersen. Der er desuden 40 startende biler i den underholdende Legend Car Cup, som energiselskabet Mobil også sponsorerer for sjette år i træk. 
 
VINDEREN AF DANSK SUPER KART i OK Junior præmieres med en sæson i Aquila Synergy Cup i 2019 - en klasse, der er startet for at hjælpe unge talenter på vej op igennem motorsportens rækker. Værdien er 175.000 kroner. Bastian Buus, der vandt karting topklassen i 2017, deltager i Aquila-ræset 2018-, med start 21.-22. april på Padborg Park.

EFTER VINTERPAUSEN ER DET danske supertalent Mikkel Mac igen bag rattet i en racerbil - med flot debut, og overhaling af den førende bil, i International GT Open med to sejre ud af to mulige for amerikanske Luzich Racing i en Ferrari 488 GT3, som han deler med den regerende verdensmester Alessandro Pier Guidi. 
 
KOLDE DÆK EFTER SAFETYCAR i Formel 1 i Shanghai drillede Kevin Magnussen, så han endte på en 10. plads i et spændende løb med en Daniel Ricciardo, Red Bull, i storform først i mål.

Læs mere på motorsporten.dk HER

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141