23948sdkhjf

Bremsedele skal smøres

Foruden at være brugbart ved bremsecalipre, stifter og bøsninger kan ny olieserie også bruges på andre dele.

GLIDENDE Med bevægelige sliddele følger også et behov for smørelse. Det gælder især på vigtige sikkerhedsdele som bremser. Derfor sender den italienske bremseproducent Brembo nu produktet B-quiet på eftermarkedet. Det er henvendt til mekanikere og værksteder, som servicerer ikke kun bremsedele, men en stribe bevægelige sliddele.

Smøremidler er dog i første omgang tiltænkt især bremsecalipre, stifter og bøsninger. B-quiet bygger på en oliebaseret mineralsammensætning, der ifølge Brembo er fri for metaller og fedtsyre. En af de vigtigste egenskaber ved det er, at produktet ikke kan lede strøm, hvilket især er godt, når det handler om ABS-systemer. Sammenblandingen gør desuden, at produktet vitterlig talt ikke kan opløses, heller ikke ved meget høje temperaturer eller bilvask, lover Brembo.

Kan bruges andre steder
Men fordi systemet ikke uden videre kan opløses er ikke ensbetydende med, at det ætser komponenter. Det gør det også anvendeligt på plastdele og alle typer af metaller.

Så foruden at kunne bruges på bremsesystemer mener den italienske producent også, at B-quiet kan bruges ved eksempelvis kompressorer, centrale smøresystemer, soltage, sædestyring og batterikontakter.

henmo

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.33