23948sdkhjf

En aften om bilklimaet

Stenhøj og Nissens sætter spot på verdenen for aircondition.

INDSIGT Eftermarkedet lever godt af airconditionanlæg og den store verden for kølemaskiner. Men det kræver løbende efteruddannelse og teknisk indsigt. Derfor laver leverandøren af værkstedsindretning Stenhøj DK og kølevirksomheden Nissens onsdag den 25. april temaaftenen ’Facts og fremtid for AC-udstyr’.

Arrangementet starter kl. 18 hos Stenhøj i Barrit, og der vil være flere punkter på dagsordenen. Blandt andet de udfordringer, som mekanikere og værksteder står over for anno 2018. Der vil også være et oplæg om, hvad forbrugsvarer som olie og sporestof har af betydning for aircondition-anlæggets funktioner. Som forlængelse heraf kommer man ind på kølemidlers fremtid, og man kan få en snak og demonstration af de klimastationer, som indgår i Stenhøj DK’s portefølje.

Nissens med base i Horsens producerer og leverer motorkøling og airconditioning til den automotive branche over hele verden. Stenhøj DK fremhæver, at oplægsholder Michael R. Ingvardsen fra Nissens vil bidrage med værdifuld, teknisk viden om såvel installationer som service på klimasystemer.

Nissens har også dybdegående indsigt i termiske systemer, komponenter og produktion af applikationer af OE-matchende kvalitet til mere end 95 procent af den europæiske bilpark, vil de give dig et indblik i en verden der ellers ofte begrænser sig til OE-universet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141