23948sdkhjf

Alliance i klargøring

Byens Bilpleje og Autocentralen indgår strategisk samarbejde.

KLARGØRING En af landets største bilforhandlere har valgt Byens Bilpleje som strategisk samarbejdspartner på klargøring og undervognsbehandling og sælger samtidig Johns Bilpleje i Kolding.

Autocentralen A/S har netop indgået en strategisk samarbejdsaftale med Byens Bilpleje A/S om eksklusivitet på al bilkoncernens klargøring og undervognsbehandling. Samtidig overtager Byens Bilpleje, Johns Bilpleje i Kolding, der i dag er ejet af Autocentralen.

- Aftalen med Byens Bilpleje er et led i vores strategiske planer om at fokusere på vores kerneforretning. Byens Bilpleje er en meget veldrevet og professionel virksomhed inden for klargøring og undervognsbehandling, og de har den nødvendige kapacitet til en bilkoncern af vores størrelse, der jo sælger omkring 10.000 biler om året, siger Anders Jensen, koncerndirektør for Autocentralen.

Køber Johns Bilpleje i Kolding

Det strategiske samarbejde med Autocentralen og opkøbet af Johns Bilpleje i Kolding er en del af Byens Bilplejes fortsatte strategi om vokse i Danmark og i udlandet.

- Det er ingen hemmelighed, at vi i disse år investerer kraftigt i at vækste vores forretning. Derfor er vi meget tilfredse med den strategiske samarbejdsaftale med Autocentralen, som er en væsentlig spiller i det midt- og sønderjyske med stærke bilbrands under taget, siger Dennis Odgaard, adm. direktør for Byens Bilpleje.

Stærkere midtjysk position

Med overtagelsen af Johns Bilpleje i Kolding kommer der endnu flere kræfter til i den sydjyske del af Byens Bilpleje koncernen og afdelingen konverteres til at benytte Suvo undervognsbehandlings produkter i stedet for Pava.

- Vi glæder os rigtig meget over samarbejdet med vores nye kollegaer i Kolding, der bliver en del af en stor familie hos Byens Bilpleje. Opkøbet af Johns Bilpleje i Kolding er med til at gøre Byens Bilplejes position i det sydjyske endnu stærkere, siger Dennis Odgaard.

Foruden det nye center har Byens Bilpleje koncernen også sit hovedsæde i Kolding. Selskabet tæller i alt 63 bilplejecentre fordelt i hele landet.

Byens Bilpleje

Landsdækkende bilplejekæde med speciale kosmetisk klargøring, autolakering, buleudretning og undervognsbehandling.
Landsdækkende kæde
400 ansatte
63 afdelinger
Håndterer 130.000 biler årligt
Omsætter for 250 millioner kroner årligt
21 års erfaring på markedet

Autocentralen

Autocentralen er en kæde af otte bilhuse i det midt- og sydjyske, som er autoriseret forhandler af Opel, Nissan, Hyundai, Honda, Citröen, VW og Skoda samt autoriseret servicepartner på Audi.
DF-Faktatekst løs: Koncernen beskæftiger over 350 medarbejdere, omsætter årligt for over 1,5 milliard kroner og er drevet af grundlæggeren Knud Jensen og sine to sønner Anders og Palle Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125