23948sdkhjf

60 mekanikere til biks og buler

I samarbejde med værktøjsspecialisten Sindby holdt au2parts østjylland tre temaaftener målrettet pladeværksteder.

PLADESMED Temaaftenerne Buler & Biks tiltrak over 60 deltagere over de tre dage. Temaaftenerne blev afholdt hos Sindby i Vejle, som gennemgik deres bud på værktøj til det moderne værksted, der ønsker at følge med ind i fremtiden. Værktøjet blev præsenteret på arbejdende stationer, hvor deltagerne kunne se, hvordan værktøjet skulle bruges.

- Vi har gennem længere tid overvejet, hvordan vi kunne lave et tiltag, der kunne fange pladesmedenes opmærksomhed. Det er et område, hvor vi oplever en stærkt positiv udvikling i vores område. Samtidig er der til stadighed debat omkring, hvordan man udfører reparationer på karrosseri nemt og effektivt og stadig 100 procent efter de foreskrevne regler, fortæller Tomas Dyrby, regionschef hos au2parts østjylland.

Sindby har gennem flere generationer udviklet produkter til pladesmedene på værkstederne.

- Vi ved, at vi har de rigtige produkter til de stadigt stigende krav. Vi har den fornødne viden til at rådgive brugerne i hvilket værktøj, der skal vælges, samt hvordan det anvendes, fortæller Keld Hansen, Adm. direktør i Sindby samtidig med, at han med et tørt smil gør op med det, han kalder papkasse-salg.

- Du kan altid købe en vare et eller andet sted billigere, men sørg nu for at købe den et sted, hvor de ved noget om det, de har med at gøre. Jeg ligeglad med farve, fabrikatet eller firma, men vi har en pligt til at gøre tingene ordentligt og efter bogen - ikke bare billigst muligt.

Voksende krav
Samtalerne gik lystigt de tre aftener, og deltagerne kom omkring emner som MIG-lodning med og uden puls, alu-opretning, plastreparationer, induktionsvarmere og PDR. Ud over fokus på de forskellige værktøjer, blev der også fokuseret på efteruddannelse.

Fremtiden byder på stadigt voksende krav både fra bilproducenterne og forsikringsselskaber.

Arbejdet skal udføres korrekt, men forbrugerne har også en klar holdning til f.eks. miljø, så her er også et parameter, der skal tænkes ind i dagligdagen.

Programmet var tæt pakket frem mod spisningen, hvor der blev budt på biksemad og spejlæg.

Efter spisningen var der rig mulighed for at afprøve værktøjerne selv, hvilket mange benyttede sig af. Samtidig fik alle deltagere en pakke med alt nødvendigt materiale og et par gimmicks med hjem til værkstedet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095