23948sdkhjf

Vivino-mand udruller danske deletrailere globalt

Ture Wibrand er ny produktdirektør for Freetrailer. Selskabet vil ekspandere.

TRAILERE De deleøkonomiske foregangsmænd i det danske firma Freetrailer har hentet en rutineret mand til rollen som chief product officer. Ture Wibrand, 50 år, kommer fra selskabet bag det globale vin-community Vivino og har derfor stor indsigt i, hvordan man får en onlineplatform til at give den bedste brugeroplevelse.

Ture Wibrands erfaringer skal være med til at videreudvikle Freetrailer, der gennem reklamefinansieret deleøkonomi årligt udlejer 400.000 trailere, til at vokse ud over de nordiske grænser. Siden 2004 har Freetrailer udlejet trailere via retailpartnere som Silvan, Bilka og Ikea. Sidstnævnte samarbejder Freetrailer også med i Sverige og Norge.

Skal lave en Airbnb

- Jeg er kommet til Freetrailer for at lave en Airbnb for trailere. Det lyder vidtløftigt, men vi har en velafprøvet forretningsmodel og platform, der har vokset gennem alle 14 år, og som går en lovende fremtid i møde i takt med, at deleøkonomien breder sig globalt. Freetrailer har været en stærk samarbejdspartner for Ikea i Norden gennem mange år, og jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne have Freetrailer med alle de steder i verden, hvor der er et Ikea-varehus. Dem er der immervæk 355 af i 29 lande, så potentialet alene med Ikea er enormt, siger Ture Wibrand.

Ture Wibrand er uddannet industriel designer og har tidligere været hos DIBS, der er specialiseret i online betaling. Hos Freetrailer har Ture Wibrand som produktdirektør ansvaret for kunderejsen fra A til Z med fokus på både udvikling og afsætning. Målet er at optimere kunderejse, gøre den mere smidig og målbar, fordi netop data om brugernes adfærd og behov skal bruges som afsæt for en skalering af Freetrailer globalt.

Fortid i USA

- Moderne, digital produktudvikling breder sig i dag ud over hele virksomheden og ikke kun det fysiske produkt. Derfor vil jeg være med til at skabe en endnu bedre kundeoplevelse, så vi kan sætte hjul under vores gode erfaringer fra Norden til gavn for hele verden, siger Ture Wibrand.

Freetrailers mål om international vækst passer godt på Ture Wibrand, der tænker internationalt og har en fortid, både uddannelses- og erhvervsmæssigt, i USA. Ture Wibrand er gift med Trine, med hvem han har tre piger på 21, 19 og 13 år. Ture Wibrand er i fritiden kapsejler og dyrker karate.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235