23948sdkhjf

Stor værksteds-messe åbner i Malmø

Det svenske Motor-magasinet er medarrangør på stor messe om en stribe vigtige debatter og stande om værksteder i dag og i fremtiden.

INSPIRATION Det svenske Motor-magasinet åbner i næste uge sammen med organisationen Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) den store værksteds-messe Inspirationsdagen - 100 % værksted. Der er tale om et gratis endags-arrangement i Malmø fra 8:30 og til ca. 15:45.

Her vil man især fokusere på de samme problemstillinger, som vi kender i Danmark, nemlig hvor autobranchen tiltrækker flere unge mennesker. Her vil der blandt andet komme input til, hvordan skoler og autobranchen kan arbejde tættere sammen, og der vil være eksempler på tiltag, som kan sættes i gang.

Hertil bliver man klædt på med både jura, råd til at blive godkendt værksted, den totale kundeoplevelse, OBD-muligheder og udfordringer for værkstederne, Augmented Reality, det miljørigtige værksted og persondata og generel netværksdeling. Der vil hele dagen være oplæg fra forskellige branchefolk og man får rig lejlighed til at møde kolleger fra både ind- og udland. Det gælder også ledende leverandører i Norden.

Arrangementet i Malmø foregår på Luftkastellet, mens der 12. oktober også vil være endnu en inspirationsdag i Stockholm.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172