23948sdkhjf

Stenhøj styrker direktionen

Lars Ormstrup indtræder i koncerndirektionen den 1. april.

AUTOLØFTERE - Den ekspansion, som Stenhøj er inde i, kan blandt andet tilskrives det strategiske fundament, vi har lagt for virksomheden, hvor vi som dansk virksomhed og med dansk ledelsesstil vil bredere ud på det globale eftermarked - med afsæt i vores meget stærke position i Europa, udtaler ejer og CEO, Søren Dyøe Madsen, Stenhøj koncernen.

- Stenhøj koncernen vil fortsætte væksten såvel organisk som via opkøb, hvorfor vi har valgt at styrke os i direktionen, og det glæder mig at kunne meddele, at Lars Ormstrup er udnævnt som COO i Stenhøj Holding A/S, fortsætter Søren Dyøe Madsen.

Lars Ormstrup indtræder pr. 1. april i koncerndirektionen og vil have direkte reference til Søren Madsen.

Med på vækstrejse

- Vi var så heldige, at vi fik Lars Ormstrup ind som direktør for vores maskinfabrik ultimo 2016. Det er lykkedes Lars Ormstrup at få etableret et stærkt ledelsesteam omkring den danske maskinfabrik, således at han nu kan på begynde sit nye job. Lars Ormstrup vil fortsat være ansvarlig for maskinfabrikken og vil yderligere overtage det operationelle ansvar for flere af de udenlandske selskaber i koncernen, forklarer Søren Dyøe Madsen.

- Stenhøj koncernen er på en fantastisk vækstrejse, som jeg er begejstret over at være en del af. Fabrikken i Danmark er nu i en meget positiv udvikling, som drives af vores mange dygtige medarbejdere. Jeg ser derfor frem til at blive en del af koncernens udvikling, også uden for Danmarks grænser, udtaler Lars Ormstrup.

Lars Ormstrup har en baggrund som produktionsingeniør og har mere end 20 års erfaring med både operationel og strategisk ledelse, både regionalt og globalt. Lars Ormstrup kommer senest fra en rolle som regional operations manager ved GKN med ansvar for fabrikker i både Danmark, England, Italien og Indien.

Virksomhed gennem 101 år

Stenhøj koncernen er i dag etableret med 16 egne datterselskaber i 11 lande og med et forhandlernet i mere end 60 lande.

Det er en familiejet virksomhed med hovedsæde i Barrit, Danmark. Koncernen beskæftiger 660 medarbejdere og har eksport til mere end 60 lande på verdensplan. Stenhøj blev etableret i 1917 af Sigurd Stenhøj og har dermed lige fejret sit 100 års jubilæum i 2017. I 2011 overtog Søren og Lene Dyøe Madsen aktiemajoriteten i koncernen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156