23948sdkhjf

Klarlak-additiv til svær rød farve

Standox tilbyder et nyt klarlak-additiv til Mazdas 46V farve Soul Red Crystal.

DRILLEPIND Mazdas nye OEM-farve Soul Red Crystal imponerer med sin ekstraordinære dybde og refleksion. Men den er ikke nem at reparere, selv for professionelle malere. For at opnå en professionel reparation med denne farve, tilbyder Standox nu klarlak-additivet KA678, som blandes direkte i klarlakken, som angivet i farveformlen. Påføringen udføres i en tolags reparationsproces.

For at fremhæve de nye bilmodellers linjer, bruger bilproducenter ofte specielle, iøjnefaldende farver. Den nye Mazda CX-5, som kommer i en speciel, dyb og glødende rød, er et godt eksempel. Takket være det nye Standox klarlak-additiv KA678 kan en professionel autolakerer reparere denne specielle OEM-farve.

- Resultater i verdensklasse kræver tilsvarende håndværk og præcision. Det klarlak-additiv og den reparationsproces, som Standox har udviklet, hjælper autolakerere med at opnå den perfekte dybde, der matcher Mazdas oprindelige produktionsfarve, siger Harald Klöckner, leder af Standox Training Management for Europa, Mellemøsten og Afrika. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109