23948sdkhjf

Kapitalfond overtager Byens Bilpleje

For et ukendt millionbeløb, erhverver den nordiske kapitalfond Procuritas en majoritetsandel af Byens Bilpleje, som fortsætter uforandret under samme ledelse.

INVESTERING Kapitalfonden Procuritas vil sætte endnu mere fart i den danske bilplejevirksomheds vækst i Danmark og samtidig sprede konceptet til udlandet.

For et ukendt millionbeløb, erhverver den privatejede nordiske kapitalfond Procuritas en majoritetsandel af Byens Bilpleje, som fortsætter uforandret under samme ledelse.

Målet er, at Byens Bilpleje skal blive europæisk markedsleder inden for kosmetisk klargøring og autolakering i løbet af få år, og væksten skal ske organisk såvel som gennem opkøb af eksisterende bilplejevirksomheder.

- Tendensen i bilbranchen er, at de europæiske bilforhandlere konsoliderer sig og i højere og højere grad outsourcer klargøringen af deres biler. Derfor er bilplejevirksomhederne blevet til vigtige strategiske servicepartnere for bilforhandlerne, siger Mattias Feiff, der er partner i Procuritas og fortsætter:

- Byens Bilplejes koncept har vist sig meget stærkt i Danmark. Virksomheden kan håndtere stor volumen med en høj ensartet service, og det er imponerende hvilken markedsposition Byens Bilpleje har opnået blandt de større danske bilforhandlere og flådeejere. Derfor har vi valgt at indgå i et partnerskab med ejerne af virksomheden for at accelerere væksten i Danmark og udbrede konceptet internationalt.

De to danske direktører og fortsatte medejere af Byens Bilpleje er helt enige i, at der skal trykkes hårdt på speederen.

- Procuritas er den helt rigtige finansielle partner, som tilfører knowhow og en stærk kapital til at fortsætte vores vækst både inden for og uden for Danmarks grænser. Det er en plan, som vi har arbejdet med gennem længere tid, og det er vi naturligvis meget tilfredse med, er lykkedes nu, siger Dennis Odgaard, stifter og adm. direktør hos Byens Bilpleje.

- Vi har opbygget et godt koncept, som vi tror på kan udbredes med succes i udlandet, og vi kigger på flere konkrete muligheder, som allerede nu ser lovende ud, siger Morten Kollerup Nielsen, der er direktør og medejer af Byens Bilpleje.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093