23948sdkhjf

Helt præcis udmåling

Nyt sporingsapparat i Rolls-Royce klassen hos Super Dæk Service Nykøbing Mors.

4-HJULSUDMÅLING - Der er mange gode grunde til at få foretaget en 4-hjulsudmåling og en sporing af bilens hjul. En forkert sporing giver øget dækslid, større brændstofforbrug og forringet sikkerhed, og hos Super Dæk Service Nykøbing Mors er vi nu blevet udstyret med et sporingsapparat i Rolls-Royce klassen, fortæller Frank Petersen, afdelingsleder for Super Dæk Service på Limfjordsvej 46 i Nykøbing Mors.

Også ny lift

Den nye John Bean Visualiner 3D er ifølge SDS-lederen "state of the art" blandt udstyr til 4-hjulsudmåling og sporing af biler.

- Her taler vi 100 procent præcis udmåling og sporing, og i kombination med vores nye 5 tons 4-søjlede lift er vi nu i stand til at spore også de nyere bilmodeller, som ikke må løftes på en traditionel 2-søjlet lift. Liften er 5,50 meter lang og er i stand til at håndtere også varevogne. Det er som fagmand en fornøjelse at arbejde med vores nye udstyr, og det vil vi gerne markere med et godt tilbud til kunderne: I resten af februar og hele marts måned udfører vi 4-hjulsudmåling/sporing til kun 500 kroner, siger Frank Petersen.

Man kan som bilist ikke umiddelbart selv afgøre, om bilen trænger til sporing. Hvis bilen har en tendens til at trække ud til siden eller, hvis den har svært ved at rette op af sig selv, er der dog god grund til at få foretaget en udmåling og en sporing snarest.

Én gang om året

- Rigtig mange biler står forkert i sporingen, uden at man ved det. Konsekvenserne af en forkert sporing kan foruden forringet trafiksikkerhed være unødvendige omkostninger til øget dækslid og højere brændstofforbrug. Derfor vil jeg anbefale, at man en gang om året får foretaget en 4-hjulsudmåling og sporing. Så er man sikker på, at hjulene har den korrekte stilling i forhold til hinanden. I øvrigt kontrollerer vi i forbindelse med en sporing hele styretøjet og udskifter slidte styrekugler og andet, der kan give slør i styretøjet, siger Frank Petersen

Dæk- og autoværkstedet på Limfjordsvej 46 er del af den landsdækkende Super Dæk Service kæde med 63 afdelinger. Super Dæk Service tilbyder ud over rådgivning og vejledning omkring alle slags dæk også alle former for autoreparationer på person- og varebiler. Herunder alt lige fra serviceeftersyn - også under fabriksgaranti - reparation af stenslag, olieskift og klargøring til syn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078