23948sdkhjf

Liqui Moly i gavehumør

Flot regnskab udløser bonus på ti millioner euro til de 835 medarbejdere fra Ernst Prost.

GAVEREGN I anledning af Valentinsdag den 14. februar og indehaver Ernst Prosts 61 års fødselsdag har den tyske olie- og kemiproducent, Liqui Moly, afsluttet regnskabet og fået det attesteret af revisorerne.

- Man vil jo vide, hvad man har bragt i stand i det forløbne år: Vores omsætning 2017 udgjorde 532 millioner euro, en vækst på ni procent i forhold til de 489 millioner euro i 2016. Vores overskud før skat udgjorde 52 millioner euro. Ligeledes en vækst på ni procent i forhold til året før. Og sådan skal det også være. Alene for at bevare vores egenkapitalandel på 80 procent, udtaler Ernst Prost.

- Og fordi ikke kun jeg, men hele mandskabet, mine 835 kolleger, har arbejdet hårdt, styret godt og således har produceret en fremragende mandskabssucces, er det nu tid til at dele den "fede gevinst“ - uhøjtideligt formuleret. Alle mine mediværksættere får - ligesom sidste år - en såkaldt sejrspræmie, en ekstrabonus på 11.000 euro brutto. Inklusive arbejdsgiverandele udbetaler vi en sum på over ti millioner euro. Over det glæder jeg mig mest - og selvfølgelig over de 50 nye arbejdspladser, som vi har skabt sidste år. I de sidste to år var det endda i alt 100, tilføjer han.

- Det er også tid til ikke kun at tænke på os selv, men også på andre mennesker, som det ikke går så godt. Mennesker i nød, som jeg nu i allerede i syv år har hjulpet via min private stiftelse sammen med min søn Benjamin Orschulik og Kerstin Thiele. Derfor har jeg privat besluttet mig til at donere tre millioner euro til Ernst Prost Stiftelsen og én million euro til Ernst Prost Foundation for Africa af den salgssum, som jeg har opnået ved at sælge Liqui Moly til Würth. De tilsvarende overførsler har jeg allerede foretaget i dag. 11.000 euro sejrspræmie til mine kolleger overføres sammen med den næste lønudbetaling, fortæller Ernst Prost.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141