23948sdkhjf

Rattet Rundt med motorsporten

Nyt fra motorsportens verden - se også de selvstændige billedtekster.

DANSK PAR STARTER MED DEN FØRSTE ERC-RUNDE. Efter tre dage med standsmæssig optræden ved det store motorshow i Messe Center Herning har Simon Vallentin, Svinninge og Jeannette Kvick, Slagelse, for alvor taget fat på at forberede deres første indsats i årets ERC-turnering for juniorer. Ved motorshowet præsenterede det nye rallyteam sig omkring den Opel Corsa OPC, som Simon Vallentin kørte til en turneringssejr for to år siden og siden udskiftede med en lejet Opel Adam i Tour European Rally, og kørte til en samlet andenplads i R2-klassementet. så i år: Full attack!



SÅ VAR DER VM-rally lige uden for vores dør - sidste weekend blev der pløjet sne i Det Svenske Vinterrally. Top tre blev - og her jubler Hyundai vildt: Neuville, Hyundai foran Breen, Citroën og Mikkelsen igen Hyundai. Det var ikke bare en god sydkoreansk weekend derhjemme.



FULD FART PÅ en gammel Audi 80. Det var, hvad Toni Hansen og Per Brodersen præsterede, da de kørte Hansens umanerligt flotte Audi ind på en fjerdeplads i årets klassiske Monte Carlo-løb. Nummer fire; det er bedste danske placering siden 2002, da Otto og Britta Kristensen vandt RMCH generelt i 2002 i en Lancia Fulvia, der var bedste danske resultat nogensinde. Og endnu ikke overgået.





OGSÅ I ÅR BLIVER er der danske kørere med i ADAC Opel Rallye Cup. Sebastian Magnussen er allerede klar, men som det ser ud lige nu, kommer der sikkert en til. Marco Gersager, der kørte Opel Corsa Rally Cup i Danmark sidste år og vandt den, er ved at stable økonomien på benene til at deltage i den tyske ADAM cup i 2018.



MERE OPEL: OPEL ER PÅ VEJ tilbage i international motorsport! Ja, den historie begyndt i det tyske blad Rallye Magazin, der interviewede Opel Groups adm. direktør Carlos Tavares under Monte Carlo Rally. Det var her den overraskende bemærkning faldt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142