23948sdkhjf

Vækst i leasing af premiumbiler

For fjerde år i træk kan Nellemann Leasing præstere vækst på 20 procent.

BILLEASING Leasingmarkedet for brugte premiumbiler er i vækst, og Nellemann Leasing er blevet en markant aktør på markedet, hvor de for fjerde år i træk kan notere en vækst på 20 procent.

Årsagen er en målrettet indsats på den gode kundeoplevelse og gennemsigtighed, oplyser Nellemann i en pressemeddelelse.

Mange danskere drømmer om en lækker luksusbil, men de færreste har midlerne til at købe en sådan hos forhandleren. Men i stedet finder flere det interessant at lease den premiumbil, der giver en køreoplevelse i særklasse.

Det mærker de hos Nellemann Leasing, hvor de med leasing af brugte premiumbiler til over 350.000 kroner oplever massiv vækst i både kundeantallet og på bundlinjen for fjerde år i træk.

- Der er kamp om kunderne på leasingmarkedet, men vi har været gode til at lave en skarp profil, så kunderne ved, hvad vi står for. Det handler om at levere en kundeservice, så ens leasingaftale bliver mere end bare et punkt på ens betalingsservice. Det har vi været gode til, og det kan igen aflæses i regnskabet, siger Mads N. Markussen, COO hos Nellemann Leasing.

Konsekvent indsats belønnes

Netop kundeserviceniveauet er afgørende for, at Nellemann Leasing igen kan rapportere om et rekordår. For den store fokus de senere år på at skabe det, de betegner som ambassadører, giver nu bonus.

- Mange i leasingbranchen tænker kun på den hurtige aftale, hvor vi mere har det lange lys på. Vi vil være gennemsigtige og levere reel rådgivning, så kunderne kan se, at de kan stole på den behandling, de får hos os. Det gør, at 50 procent af de kunder, vi får tilført i dag, kommer på anbefaling fra andre kunder. Og det er en stor cadeau til den måde, som medarbejderne hos Nellemann Leasing griber deres arbejde an på, forklarer Mads N. Markussen.

Fortsat vækst i 2018

Fremgangen i 2017 kommer på trods af, at bilmarkedet henover efteråret var ramt af stor usikkerhed grundet den politiske håndtering af registreringsafgiften. Mads N. Markussen ser derfor også gode muligheder for, at væksten vil fortsætte i 2018.

- Vi oplever stadig stigende efterspørgsel på premiumbiler, og koblet sammen med de positive vinde over økonomien i Danmark tegner det til at blive et godt år. Vi arbejder også på flere tiltag, som gør det muligt for os at skabe endnu bedre service for kunderne, fortæller han.

Nellemann Leasing har siden 2010 opbygget en solid forretning med 1100 kunder, hvor en stor del fungerer som ambassadører og bidrager til den fortsatte vækst.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125