23948sdkhjf

STS Biler køber op

Pr. 1. april overtager Toyota-forhandleren STS Biler A/S Fritz Dahl Biler Skive.

KONSOLIDERING Toyota-forhandleren STS Biler A/S udvider forretningen med endnu et bilhus. Fritz Dahl Biler Skive, har solgt alle aktiviteter til STS Biler A/S. Overtagelsen sker som et led i den konsoliderings bølge bilbranchen i disse år har gang i.

- Vi har gennem lang tid gerne villet udvide med et eller to bilhuse, og da Fritz Dahl omtalte sit kommende generationsskifte, fandt vi det meget naturligt at indlede forhandlinger med Fritz og Bolette, siger adm. dir Ejgild Christensen STS Biler A/S og fortsætter:

- Vi er både stolte og glade for, at disse forhandlinger har båret frugt, da vi overtager en meget veldrevet butik i Skive, som vi glæder os til at videreføre i samme ånd som Fritz har gjort i årtier.

Samme navn

Navnet forbliver Fritz Dahl Biler i en periode og Fritz Dahl Pedersen fortsætter i firmaet ligesom Bolette Dahl Pedersen fortsætter som direktør i holdingselskabet B. og F. Dahl Pedersen. Hele arbejdsstyrken i Fritz Dahl Biler fortsætter uændret efter 1. april.

- Vi har valgt, at tidspunktet er nu, og som gammel sportsmand er det altid en god ting at slutte på toppen. Vigtig i vor beslutning er også at arbejdspladsen bevares og medarbejderne fortsætter, så alle vore loyale kunder gennem tiderne fortsat kan komme i forretningen, siger Fritz Dahl Pedersen og fortsætter:

- Vi er helt sikre på at STS Biler A/S er den rette til at føre virksomheden videre i samme ånd, som vi har drevet virksomheden. Kulturen i STS Biler A/S og Fritz Dahl Biler er meget lig hinanden, så vi mener, STS Biler A/S er den helt rigtige ejer til at sikre en fortsat god udvikling for virksomheden, for ansatte, kunder og samarbejdspartnere.

STS Biler har i forvejen afdelinger i Holstebro,

Herning, Ikast og Lemvig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109