23948sdkhjf

Ny grossist i Rødovre

Landets nye autogrossist AD Danmark har samlet aktiviteterne og vil åbne fire til fem nye afdelinger.

AUTOGROSSIST AD Danmark, Vestjysk Autodele og Mekonomen er nu fusioneret til én enhed under AD Danmark pr. 1. januar 2018.

- Det vil sige, at alle aktiviteter er samlet i AD Danmark, altså èn platform, ét navn og ét webkatalog, forklarer Poul T. Pedersen, salgs- og konceptchef hos AD Danmark i Middelfart.

AD Danmark tæller i dag fire vestjyske afdelinger og én i Odense.

- Men vi forventer 4-5 nye afdelinger i 2018, og den første bliver i Rødovre, Storkøbenhavn, det har øverste prioritet. Derudover vil vi gerne være, hvor der er mange biler og værksteder, altså i første omgang Aalborg og Aarhus, udtaler Poul T. Pedersen.

Dele til hele landet

AD Danmark har også spot på det nye værkstedskoncept CarSpot, hvor det første værksted blev Give Dækcenter ved Ejnar Rosenhøj, som tidligere var med i AutoPlus kæden, men som medio september 2017 skiftede til CarSpot.

Poul T. Pedersen oplyser, at der pt er to CarSpot værksteder, men at der i de næste måneder løbende kommer nye til, da der allerede ligger flere tilsagn og kontrakter.

- Jeg kan ikke sætte antal på, hvor mange værksteder vi ønsker, men vi vil være landsdækkende i løbet af 2018-2019, og det er jo typisk cirka 100 værksteder. Jeg skal sørge for, at AD Danmark kan levere dele alle steder i Danmark, og at der derfor kan tegnes CarSpot værksteder i hele landet, siger Poul T. Pedersen.

- Vi tager de værksteder ind, der har lyst og som passer ind i kæden. Det skal være enkelt og transparent, ikke være besværligt, ligesom værkstederne bevarer deres selvstændighed, tilføjer han.

105 Mekonomen værksteder

- Vi har blandt andet tilbud CarSpot til de tilbageværende 80 Mekonomen Autoteknik og 25 MekoPartner værksteder, og her har vi fået mange positive tilkendegivelser, siger Poul T. Pedersen.

Værkstedskonceptchef for CarSpot er Michael Winding Hansen.

Overtog to selskaber

AD Danmark blev en realitet i april 2016, da T. Hansen Gruppen blev optaget som dansk medlem hos en af verdens allerstørste netværksgrupper på det internationale eftermarked, ADI (Auto Distribution International).

T. Hansen Gruppen/AD Danmark overtog pr. 28. december 2016 Mekonomen Groups aktiviteter i Danmark. Blot en måned senere - den 25. januar 2017 - overtog AD Danmark Vestjysk Autodele A/S og den daværende Auto-G-grossists medarbejdere, fordelt på fire afdelinger i Esbjerg, Varde, Tarm og Ringkøbing.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109