23948sdkhjf

Stenhøj på nyt opkøb

Autoløfter-kæmpen køber alle auto-aktiviteter i Allerød-firmaet Thornac & Knarberg.

AUTOUDSTYR Pr. 1. februar 2018 overtager Stenhøj DK A/S alle de autorelaterede aktiviteter i firmaet Thornac & Knarberg A/S på Hejrevang i Allerød.

Thornac & Knarberg, der til dato har været ejet af Kim Christensen, har i mere end 60 år leveret udstyr og forbrugsmaterialer til den danske dæk- og autobranche.

Blandt de anerkendte agenturer hører Tech reparationsmaterialer, Schrader ventiler og reparationsmaterialer samt Motometer testudstyr.

- En af Stenhøjs kerneværdier er at være tæt så på vore kunder som overhovedet muligt. Det gælder både geografisk og inden for produktsortimentet, som henvender sig til vore kunder. Derfor er jeg meget stolt over, at det er lykkedes os sammen med Kim Christensen at få lavet en aftale, der støtter fuldstændig op om vores strategi, og ikke mindst drager omsorg for, at det fantastiske arbejde og den platform, Thornac & og Knarberg har opbygget gennem årene, styrkes og videreføres, sammen med Stenhøj DK, udtaler CEO Søren Dyøe Madsen.

- Med dette tiltag sikrer vi, at vi er endnu tættere på vore kunder i dæk- og autobranchen, hvor vi i dag leverer udstyr fra de stærkeste varemærker i branchen. Thornac & Knarberg er et synonym med troværdighed og kvalitet og passer derfor perfekt ind i Stenhøj, tilføjer han.

- Da Kim og jeg indledte drøftelserne omkring et eventuelt samarbejde, fandt vi meget hurtigt ud af, at vore idéer og tilgang til markedet er meget identiske, og begge firmaers aktiviteter vil kunne drage fordel af dette. Jeg ser derfor rigtig meget frem til samarbejdet med Kim og hans medarbejdere, udtaler adm. direktør Søren V. Olesen.

Thornac & Knarberg A/S er i dag beliggende i Allerød, hvorfra aktiviteterne indtil videre fortsættes.

Udover salg og ekspedition fra Allerød betjenes kunderne af tre eksterne sælgere. Alle ansatte fortsætter deres ansættelse hos Stenhøj DK, herunder også tidligere ejer Kim Christensen. Alle eksisterende kundeaftaler videreføres uændret hos Stenhøj.

Afhænder med glæde

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores kunder for den tillid, de har vist os igennem årerne, og det er med glæde, at jeg afhænder Thornac & Knarbergs aktiviteter til Stenhøj. Jeg ser frem til samarbejdet og til at udbygge vore tidligere agenturer, men naturligvis også være med til at styrke Stenhøj på de øvrige forretningsområder - såvel salg som service, udtaler Kim Christensen.

Kim Christensen vil sideløbende med ansættelsen i Stenhøj videreføre salget af industriprodukter fra Gummiwerk Kraiburg i sit eget selskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094