23948sdkhjf

Rattet Rundt med motorsporten

Nyt fra ind- og udland i motorsportens verden - se også de selvstændige billedtekster.

ET FEJLFRIT LØB PÅ BANEN og i pit var ikke nok til at tage sejren - Jan Magnussen sluttede på en tredjeplads i 24-timersløbet på Daytona International Speedway med to gange safetycar og ellers fysikkrævende "pedal to the metal". Den danske Corvette Racing-kører fik dermed en solid start på det amerikanske IMSA-mesterskab. Næste opgave er 12 Hours of Sebring 14.-17. marts.



24 HOURS OF DAYTONA BLEV en skuffelse for den dobbelte IMSA-mester Christina Nielsen. Danskerens Porsche 911 GT3 R blev skadet under starten på løbet, og trods mekanikernes gode indsats i Wright Motorsports-teamet var mulighederne for et topresultat forduftet. Det blev til en 19. plads GTD-klassen for Christinas nye team. 
 
 
  
HAR DU TEGNEBOGEN I ORDEN, bliver det muligt at købe den tredobbelte Formel 1-vinder og kører-ikon Ayrton Sennas McLaren-Ford MP4/8A racer med chassis nr. 6, som han vandt Monaco-grand prix’et med for 25 år siden i 1993. Raceren kommer 11. maj under hammeren hos auktionshuset Bonhams, hvor historien om raceren kan læses.



DET ER OM AT GÅ NYE VEJE indenfor motorsporten, eksempelvis ved at melde sig ind i kampen om klimavenlighed - det har DTC-kører Mikkel C nu gjort ved at indgå samarbejde med bølgeenergi-virksomheden Ocean Wave Power A/S, så han dermed bliver Danmarks første Co2 neutrale racerkører. Infomøde hos MiPeX ved Sorø torsdag den 8. februar.



FORMEL 4 RENAULT DANMARK giver nye potentielle kørere - primært fra kartingklasserne - chancen for at prøve en Formel 4 racer på Padborg Park lørdag den 10. februar. Pris: 2500 kroner, som refunderes ved tilmelding til serien. Tilmelding til promotor Peter Utoft på mail peter@utoft.dk



AQUILA SYNERGY CUP AFHOLDER testdag lørdag den 24. februar på Padborg Park, så interesserede kan prøve konceptet med den lille overgangs-racer fra karting til øvrige baneklasser. Licens ikke nødvendig - 200 kroner per omgang.



DER BLIVER INDFØRT REGNDÆK i Cadet Mini/Junior kartingklasserne med den begrundelse, at det samlede antal dæk ikke forventes at stige, og da regndæk benyttes i vores nabolande samt i andre klasser.



MINIPUTKLASSEN I KARTING ER en "legeklasse" for de 6-7 årige, og derfor låses klassen til én motortype, der er billig og holdbar, så der ikke går "VM i klassen", har DASU kartingudvalget bestemt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157