23948sdkhjf

Leverandør vil øge interesse for autofagene

Würth i samarbejde med Teknisk Skole Silkeborg og på Skills om undervisning.

GENSIDIGT Da Skills mesterskaberne for håndværksfag, herunder autodelen for mekanikere, autolakerere og karrosseriteknikere, blev afviklet forleden, var leverandøren Würth Danmark stærkt til stede som sponsor med stand, materialer og værktøj til mange af håndværksfagene. Den store brancheaktør vil således i høj grad være medvirkende til at øge elevsøgningen til erhvervsskolerne. I den forbindelse har Würth for nylig også indgået samarbejde med Teknisk Skole Silkeborg, der er uddannelsessted for autolakerere og karrosseriteknikere i Danmark.

- Vi ønsker at bidrage med vores kompetencer og sparring med skolen og eleverne, og at vi, via vores produkter, kan gøre en forskel i undervisningen. Omvendt kan vi også få gavn af samarbejdet med førstehåndsviden fra markedet via elever og lærere, ligesom skolen kan hjælpe os med undervisning af vores kunder med fagpersonale, fortæller markedschef for Würths autodel, Søren Graabach.

Würth støttede også Næstved EUC specifikt på autodelen, men ingen af de trænende elever herfra kvalificerede sig til Skills-mesterskabt.

God kvalitet skal opleves

Ved DM i Skills i Herning 18.-20 januar dystede cirka 300 af landets dygtigste erhvervsskoleelever på faglighed, talent og kvalitet. Her var Würth Danmark en stolt partner.

- Vi vil i de kommende år komme til at mangle håndværkere i Danmark i takt med, at de store generationer går på pension. Vi er hos Würth Danmark vores samfundsansvar bevidst og vil gerne være med til at sikre, at flere unge får øjnene op for de fantastiske muligheder, der er i at blive en dygtig håndværker. Det er DM i Skills meget velegnet til. God kvalitet skal opleves, og vi er glade for at bidrage til at anerkende godt håndværk og være med til at folde de unge håndværkeres talenter ud, siger markedschef Martin Kirsby Madsen, Würth Danmark.

Würth Danmark A/S forhandler, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr samt befæstigelsesmaterialer til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126