23948sdkhjf

Prøvepilot for bilforhandler

Marie Sylvest Nielsen er eneste pige på den nye akademiuddannelse.

KOMPETENCER En af de 13 nye studerende - og eneste pige på første hold - er 22-årige Marie Sylvest Nielsen, der arbejder som Ford-sælger hos Bjarne Nielsen i Birkerød (tidligere Jacobil).

Her har hun været i tre et halvt år, idet hun allerede begyndte som hjælper, da hun gik på gymnasiet. Efter at have sikret sig studenterhuen blev hun juniorsælger hos Bjarne Nielsen, og for et halvt år siden salgskonsulent.

- Oprindeligt skulle jeg have videreuddannelse på Mommark, men min arbejdsgiver ville gerne støtte mig i denne uddannelse - som en slags prøvepilot for Bjarne Nielsen - og jeg var selv meget interesseret i videreuddannelse. Jeg tror, der er en god balance mellem teori og praksis på denne nye uddannelse, siger Marie Sylvest Nielsen, der kommer fra en mandsdomineret og bilinteresseret familie med tre brødre og kun fætre, hvoraf flere er automekanikere.

Kan lide kundekontakten

Sjovt nok har hun netop hos Bjarne Nielsen i Birkerød en kvindelig kollega i salgslokalerne.

- Det er lidt specielt, erkender hun.

- Jeg kan godt lide kontakten med kunder, og at min rådgivning kan bruges til noget, siger Marie Sylvest Nielsen og tilføjer:

- Jeg vil gerne blive i bilbranchen, ellers var jeg jo ikke begyndt på denne uddannelse. Jeg har ingen planer om at få min egen forretning, men på sigt vil jeg gerne prøve kræfter med en lederstilling.

Marie Sylvest Nielsen bor selv i Birkerød, men er på vej til Amager med sin kæreste.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203