23948sdkhjf

Her er Skills 2018-vinderne

Tre talentfulde unge fra autobranchen gik helt til tops ved Skills 2018 i Herning.

PRISER Hvis man var forbi Messecenter Herning mellem torsdag og lørdag og en af de tre stande, der repræsenterede enten faget personvognsmekaniker, karrosseritekniker eller autolakerer, så ved man, at der fuld knald på samtlige unge og håbefulde fagfolk. 

Men der var tre, som lige var det hurtigere og mere grundige end de andre, hvilket betød et danmarksmesterskab i form af Skills 2018. Hvis vi starter ved mekanikerfaget, så var Lasse Poul Juulsgaard Karlsen, der kommer fra Lemvig Autoteknik A/S og skolen Mercantec bedst. 

Lige ved siden af de kæmpende mekanikere stod karrosseriteknikerne bag røde forhæng og svejste og gennemoprettede bildele i et afsindigt tempo. Finalen lørdag formiddag viste dog, at Niklas Jensen fra Pedersen & Nielsen Aalborg og skolen College 360 var bedst. 

I forlængelse af karrosseri-nørderne fandt man dem, der kan noget med farver og biler. Ikke overraskende var en farvenørd lige en tand bedre end alle andre, for her vandt Stefan Fjellerad fra Sundsholmens Autolakering ApS, Nørresundby og College 360 konkurrencen. 

Du kan læse meget mere om DM i Skills 2018 i Herning i næste uges udgave af Motor-magasinet. 

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Mekaniker.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078