23948sdkhjf

Run på nytårskure

Ekstraordinær weekend-travlhed hos Autoproff.

BILSALG På baggrund af den netop overståede nytårskur den 6.-7. januar hos de danske bilforhandlere, har handelsplatformen for brugte biler, Autoproff, oplevet ekstraordinær travlhed og stor aktivitet hos de danske bilforhandlere.

Således kan Autoproff oplyse, at sitet har afgivet ikke mindre en 1507 garantipris-vurderinger lørdag og søndag i tidsrummet fra kl. 11 til 16, og med en max svartid på 12 minutter. Således blev den sidst indsendte vurdering indsendt kl. 00.27 natten til søndag.

Der var til denne og er også til næste weekend (13.-14. januar) indkaldt ekstra personale. Således sidder i alt seks medarbejdere og håndterer de mange garantipris-vurderinger, hvor alt kører online via app og pc.

Mod på at købe biler igen

- Noget tyder på, at 2018 bliver endnu et rekordår med mange nye solgte biler, og den turbulens og usikkerhed, der fulgte i kølvandet på den seneste afgiftsændring, har lagt sig, og danskerne nu har fået mod på at købe biler igen, udtaler Autoproffs danske direktør, Ole Møller.

I 2017 havde sitet 743 biler til vurdering årets første weekend, så der er tale om en fordobling i år, oplyser Ole Møller fra Autoproff-kontoret i Kolding.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125